Wpis z mikrobloga

@janushek: modeli x-winga wypuścili już kilkanaście, robią to co roku, duży model też już był... w star wars są też inne statki ;) z obojętnie jakiej bitwy by mogli wszystkie modele wypuścić w tej samej skali np.
  • Odpowiedz
  • 1
@TomSz: ale jak ostatnio był Brzeszczot to wiele osób nie tylko narzekało, że za drogie ale że „nie zasłużył” lol
Mnie ten X-Wing dziwi tylko dlatego że jest rok okrągłej rocznicy Powrotu Jedi a ci dają coś z IV
  • Odpowiedz
@janushek: @TomSz nom też trochę się zawiodłem leakiem, liczyłem na ciekawszy UCS tego maja niż kolejny x wing ale przy tej ilości klocków szansa jest że będzie ładny i może tam na dobrej promce go sobie kupię.

ale nie ukrywam Jednak po cichu liczyłem skoro jest to rok return of the jedi to by wydali nowego UCS imperial shuttle :< jeszcze mam ciche marzenie ucs venatora
  • Odpowiedz
@janushek: mi chodzi o mniejsze modele mini fig scale którymi można się bawić, brzeszczot jest dość dużym statkiem i raczej nie takim którego się podnosi... używany jeżdzący samochód sprzedałem za mniej niż zapłaciłem za brzeszczota więc tani nie jest ;)

@FightingCookie: Imperial Shuttle też już było przerabiane dość często ;)
  • Odpowiedz
@TomSz: tak nawet mam tego najnowszego którego trzeba było ładnie przerobić by ładniej ozdabiał półeczkę - jego starsza wersja endor kosztuje chyba sporo a jest niewiele większa za to dużo bardziej udana stąd pewnie ta cena. Lecz to co mam na myśli to wersję UCS. Większy model droższy niekoniecznie ogromny ale dobry model UCS. :) Na to liczyłem z racji rocznicy powrotu jedi.
  • Odpowiedz