Aktywne Wpisy

Pamiętam jak w podstawówce omawialiśmy książkę "Chłopcy z Placu Broni" i nauczycielka chwaliła postawę Erno Nemeczeka.
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w

zazdrosny +59
ja myślałem, że to forum o wykopkach, a wy chorzy psychicznie jesteście xd

Sa Już recenzje Psvr2
Zamówiliscie juz?
#psvr #psvr2 #ps5
Może za rok, może dwa.
Na PSVR1 nie było tak naprawdę nic takiego przebojowego i wielkiego jak ten Horizon co na PSVR2
Cena w porównaniu do PCVR i innych headsetów patrząc po recenzjach co gogle oferują nie jest wielka
ja sie zastanawiam nad kupnem, ale zeby grac w nie vr gry w cinematic mode. Glowny TV jest ciagle zajety przez innych domownikow ( ͡° ʖ̯ ͡°). Wiecie moze jaki jest komfort gry wlasnie w cinematic mode? macie jakies doswiadczenia z vr1?
oby dało się na tym vr pojeździć coś więcej niż single player z jednym botem jak w poprzedniej części. gdyby to działało też na online to mimo ceny bym się mocno zastanowił