Aktywne Wpisy
Itslilianka +5
mam_spanko +121
Gratuluje tym, którzy cieszą się z rosnącego nacjonalizmu na świecie, z le pen, meloni, orbana, memcena, afd, trumpa
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Przypomnijcie mi proszę, które środowiska w ostatnim czasie forsują w mediach spin o rzekomym zmuszaniu europejczyków przez UE do jedzenia robaków.
Przypadek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TheOneWhoKnocks: błąd. To środowiska szurskie/Konfederackie. Czyli rosyjskie.
https://doz.pl/czytelnia/a15338-Barwnik_koszenihttps://www.doz.pl/czytelnia/a15338-Barwnik_koszenila_E120__czym_jest_Wlasciwosci_zastosowanie_szkodliwosc_kwasu_karminowego
kucharz mówił że ogólnie spoko, tylko nie na sucho bo hityna może zaszkodzić na płuca xD (sic!
Po pierwsze, to robaki to nie jedyny zamiennik mięsa bogaty w białko.
Po drugie, jakim cudem 90% społeczeństwa spożywającego mięso, miałoby się zgodzić na jego zbanowanie?
Po trzecie, większość tych 'kryzysów' z nabiałem czy jajkami ostatnio były powodowane przez samych producentów chcących zwiększyć marże na sztucznym kryzysie. Tak jak to od wielu lat robi się na rynku pamięci RAM
@TheOneWhoKnocks: no i fajnie, ale gdzie tam jest zmuszanie? Tylko w slowach konfederatów.
Konfiarskie barany znalazły sobie nowego wroga. Temat covida nie wyszedł, nawalanie w Ukraińców i lizanie butów rossji nie wyszło, więc debile przenieśli się na #!$%@? robaki, tworząc sobie teorię że ktoś będzie zmuszał ludzi do jedzenia tego i dzielnie walczą ze swoimi urojeniami XDD
tvn też o tym wie