Aktywne Wpisy
mlody91pl +16
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

Poludnik20 +5
Wczoraj pierwszy raz skorzystałem z urządzenia pocztowego francuskiej firmy DPD w Polsce. Otwarcie skrzynki jest krótsze niż w inPoście, wpisujemy tylko kod który przychodzi SMSem. Bez numeru telefonu.Urzadzenia są dużo tańsze od paczkimatow i maszyn Allegro, Orlen Paczki, Poczty Polskie czy DHL.
Które rozwiązanie wygra na polskiej ulicy?
#dpd #przesylki #paczki #,polska
Które rozwiązanie wygra na polskiej ulicy?
#dpd #przesylki #paczki #,polska
źródło: 1000030550
Pobierz

Tytuł:
AukcjonerAutor:
Joan SamsonGatunek:
horrorOcena: ★☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ISBN:
9788377313961Tłumacz:
Michał ZdancewiczWydawnictwo:
VesperLiczba stron:
288Forma książki:
książkaNigdy nie czytałem tak idiotycznej książki. Większość postaci to ciepłe kluchy, które myślą jedno, mówią drugie, a robią trzecie, dają się omotać jak dzieci i nie kiwną palcem w obronie swojej własności. Pierwsze 2/3 książki to praktycznie ciągle to samo, dopiero później coś zaczyna się dziać i zaledwie 20 ostatnich stron to jakieś wyraźniejsze i bardziej ekscytujące wydarzenia wybudzające z letargu czytania tego czegoś, samo zakończenie tak czy siak nie jest satysfakcjonujące.
Gdyby nie fakt, że absolutnie zawsze kończę co zaczynam, to rzuciłbym tę pozycję w cholerę po jakichś 50 stronach. Doprawdy, notoryczne powtarzanie się tych samych schematów doprowadzało mnie do białej gorączki. ".. trzymał rękę na kaburze..." - po przeczytaniu tego 10 raz prawie wyleciałem z kapci.
Kategorycznie odradzam czytania tej książki, ale nie zapomnijcie jej tytułu, by czystym zrządzeniem losu nie wylądowała wam w rękach.
#bookmeter #ksiazki #czytajzwykopem #horrorbookmeter
źródło: 884879-352x500
Pobierz