Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +92

Kupiłem wzmacniacz Boss KATANA-50 MkII, po podłączeniu do gitary (Ibanez GRG 121 DX) zaczyna szumieć, gdy dotykam strun szum jest delikatnie mniejszy, nawet przy niedużym gainie. Wcześniej miałem ten sam problem ze wzmacniaczem z Line6. Wie ktoś w czym może być problem i jak go rozwiązać?
Najlepiej by było wziąć czyjś sprzęt, i przetestować u ciebie. Jak będzie ten sam efekt, to instalacja.
@Kokos: chyba nie :) brzmi jak gitara do zaekranowania, albo któryś lut od masy nie styka.
Sprawdziłbym na innym wiośle
Ogólnie lekki syk jest wszędzie. Jak ktoś rozkręci mocniej gain, eq czy inny boost to syk jest słyszalny dużo wyraźniej i to może denerwować, ale to jest