Aktywne Wpisy

Jaka okolica dobra do zamieszkania (najem)? Rozważam przeprowadzkę do Warszawy, dotąd myślałem tylko o centralnych dzielnicach, najlepiej jak najbliżej centrum typu Żoliborz albo samo Śródmieście, ale w sumie jest rower miejski, jest metro, więc pewnie mógłbym mieszkać gdzieś dalej, ale chyba jednak centralne dzielnice: poza wymienionymi wyżej Wola, Ochota, Mokotów, ewentualnie jakieś bliskie Bielany czy coś. Kwestie dla mnie kluczowe:
- dość rozwinięta gastronomia, nie musi być równie bogata co w Śródmieściu,
- dość rozwinięta gastronomia, nie musi być równie bogata co w Śródmieściu,
źródło: mapa-dzielnic-warszawy
Pobierz
annlupin +26
siedze se jusz posiedze do dwunastej pierwszej to nie bedzie miśka o czwartej nom
źródło: annlupin20061447
Pobierz

za 12500 git?
źródło: kąkuter
Pobierznie lepiej slabsza karte i mocniejszy procek? w ogole ramu bym dal mniej ale ddr5
@kendziu666: przecież to nie ma sensu bo podstawowym rozmiarem DDR5 jest 16 GB w jednej kości.
@kendziu666: jak nie planuje grać w FHD to nie lepiej, ten procesor i tak jest już bardzo mocny.
@kendziu666: no nie lepiej
https://www.x-kom.pl/p/591822-obudowa-do-komputera-corsair-4000d-airflow-czarna.html
co do reszty komponentów to są git tylko trzeba pamiętać, że z tym mobo będzie musiał zaktualizować biosa, nie chcę mi się sprawdzać czy to konkretne ma flash biosa ale jak nie to niektóre sklepy mają usługę aktualizacji, albo będziesz musiał pożyczyć od