Aktywne Wpisy
Przestałam jeść mięso jakieś dwa lata temu i to była jedna z lepszych moich decyzji. Znacznie urozmaiciłam dietę i jem wiele ciekawsze jedzenia za paradoksalnie mniej pieniędzy. I zdrowsze przede wszystkim. Ogólnie polecam wszystkim zrezygnowanie z większości konsumpcji mięsa, bo to zupełnie niepotrzebne.
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Mój ojciec chodził ze złamaniem do pracy i nie chciał iść nawet na L4, moja matka tak samo, jak zapytasz o cokolwiek to odpowiedzią jest zapiertol i pracowała już z gorączką 39 i kiedyś jeszcze ze stanem przedzawałowym.
Jedyna rada życiowa od moich rodziców po zwróceniu się z jakimkolwiek problememto zawsze było zapier...alac ciężej.
Mam tak pokiereszowaną psychikę, że poczucie winy, że za mało robię dręczy mnie praktycznie w każdej sekundzie, gdy nie śpię, a czasem nawet mi się śni, że coś się stało złego, bo za mało z-----------m.
#psychologia #nerwica #depresja #przegryw #pracbaza #psychiatria #toksycznamatka #praca
Teraz pozostaje pytanie, przed kim czujesz winę, masz poczucie winy? Przed samym sobą.
Ty wiesz, że to głupota i nikt poza tobą cię w tej chwili nie rozlicza z z--------u. Czy w myślach się usprawiedliwiasz, dlaczego możesz nie z---------ć i dlaczego ślepy z-------l nie ma sensu? Przestań, bo ty już to wiesz, a jedynie ruminujesz. Poczuj to poczucie winy i się na nim skup,
Przecież chłop napisał, że się znęcali. Nie mógł na nic narzekać, nic mu nie mogło być, nie mógł o nic zapytać, miał z---------ć.
Matka cię ochrzaniła? Ojciec uderzył? Powiedzieli, że źle robisz? Kazali ci coś zrobić lepiej? Powiedzieli, że robisz źle? Może nawet pochwalili albo powiedzieli coś o świecie.
Jak to mówią... Człowiek z biedy wyjdzie, ale bieda z
Nie mam potrzeby
Hierarchia jest wpajana biedocie. To zdrowe, aby znać swoje miejsce w stadzie. Wyprodukowani, by służyć.
Nauczyciele traktowali cię zgodnie ze statusem społecznym. Nie miej żalu.
Zależność jest istotą naszego żywota. Zawsze będziesz niewolnikiem ciała i marionetką społeczeństwa.
Miałem pod domem 20-25 m3 drewna ułożonego w sześcian, wymyśliła pewnego dnia, kiedy akurat miałem urlop, że to drewno trzeba przenieść około 20m