@Robson86pn myślę że nie aż taka, emo czy punki byli bardziej powszechni niż "niebinarni", ale zgadzam się z tym że to z-----a moda i łatwy sposób na atencje wśród małolatów xD
dodatkowo szkodzi osobom, które faktycznie mają problemy ze swoją płcią i mają zaburzenia
@Jin Tak jak to robią aktualnie emo? Bo wiesz, nie wszyscy bed mieli szansę marudzić na nową modę za 20 lat. Starych punków się spotyka, starych emo jakoś mniej...
Jeśli ktoś jest punkiem lub po prostu czuje się niezrozumiałym, to polecam zapoznać się z t"Bomb City", który jest na faktach, jednak uprzedzam, że zakończenie może sprawić, że wyrzucicie monitor/laptopa/telewizor przez okno.
źródło: uZtHSjviGV54i2tqyxtZ7gl2KSbKzqup
Pobierza ty kim jestes
nie obrażaj punków i emo
Komentarz usunięty przez moderatora
No i niech sobie będzie.
Za 20 lat młodzież wymyśli jeszcze nowszą głupotę i dzisiejsze niebinarne stwory będą wieściły koniec świata z tego powodu.
Od początku mody na LGBT to powtarzam.
myślę że nie aż taka, emo czy punki byli bardziej powszechni niż "niebinarni", ale zgadzam się z tym że to z-----a moda i łatwy sposób na atencje wśród małolatów xD
dodatkowo szkodzi osobom, które faktycznie mają problemy ze swoją płcią i mają zaburzenia
Tak jak to robią aktualnie emo? Bo wiesz, nie wszyscy bed mieli szansę marudzić na nową modę za 20 lat. Starych punków się spotyka, starych emo jakoś mniej...
Niech sobie nawet Amiszami zostaną. Nie mogłoby mnie to mniej interesować.
Nie wiem co takiego wyjątkowego robią/robili emo ale możesz mi przybliżyć zagadnienie.
źródło: obraz_2023-01-24_002048297
Pobierz@Pizang: A ty?