Wpis z mikrobloga

  • 1
@Senuyo: no jeśli to pizza to tak; ale ani burgerem w burgerowni, ani mcdolandlem, a co dopiero w jakiejs nawet średniej jakośći restauracji się nie najem. Ewentualnie chińczykiem, gdzie zwalą mi to kopcem ryżu
  • Odpowiedz
@ainam102: Kolejny c.bał. Ten argument to taki mix na poziomie kaczyńskiego i menela spod sklepu. Nikt nie broni postawić budy obok, kolega wyżej był chętny bo twierdzi, że zrobi taniej i lepiej.
Widać im się opłaca cena jest 48zł i jest klient na to. Jak przestanie się opłacać to sami się zamkną ludzie stracą pracą, zmniejszy się konkurencja i wpływy z podatków. Potem Ty będziesz płakał, że kebs kosztuje 70zł (nie
  • Odpowiedz
dziury na drodze, której nie będzie za co zakleić i


@Wizun: droga ma właściciela, który powinien o nią dbać i odpowiada za jej stan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wizun:

Oho kolejny Janusz się odezwał. Załóż swój biznes nosaczu i zobacz jakie są koszty.

Jako konsument mogę narzekać na co chcę i kupować tam gdzie chcę. Podwyższasz ceny do poziomu którego nie akceptuję - nie kupuję u ciebie i nie interesuje mnie czy twoja firma upadnie czy nie, bo idę tam gdzie jest taniej.
  • Odpowiedz
zahir od dłuższego czasu zaczął lecieć w #!$%@? i to ostro


@Caban1908: ale przynajmniej mięso jest zawsze dobre. Wolę sobie kebsa z zahira, bo mam pewność że go zjem, a jak gdzie indziej zamawiam to zawsze loteria, czasem mięso przyjdzie spalone, czasem z chrząstkami, czasem niedopieczone.
  • Odpowiedz
@Kasahara: prywaciarze lubią wycierać sobie mordę inflacją żeby podnosić ceny, do tego cwaniakują bo np doliczają 2-3 zł za opakowanie, za które płacą 30-40 groszy. Ludzie przestaną kupować to ceny spadną i rynek zweryfikuje.
  • Odpowiedz
@Kasahara: 20zł dopłacileś za leszka, który CI to w torbie na rowerze przywiózł, a raczej dla pyuszne,m bo leszkowi to z 20gr z tego zostanie.
  • Odpowiedz
  • 11
@Kasahara:

Wszystkim co piszą, ze interes etc. Przypominam, że rozmawiamy o kebabie czyli bardzo tanim lokalu do prowadzenia (liczba potrzebnych etatów), tanich składnikach bo to trash jedzenie szczególnie typ jak ten tu mięsa z "kulą mocy". Wiele restauratorów podniosło ceny, obniżyło gramaturę czy jakości; ale tutaj przegięli dla mnie na grubo w porównaniu do konkurencji innych kebabaów; bo wychodzi na to, ze z piciem bym musiał jako chłop wydać 100-110 PLN
  • Odpowiedz
  • 5
@Wizun: to niech zmienią w menu 24 PLN za kebab i 24 PLN za dowóz a nie 44 za kebsa i 4 PLN za dowóz. Zresztą co za różnica jak ta sama pozycja jest w lokalu na miejscu po tej cenie lub z odbiorem własnym jakbym poszedł tam z buta
  • Odpowiedz