Aktywne Wpisy

#jedzenie71 #wroclaw
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
źródło: IMG_20250809_185743__01
Pobierz
PodniebnyMurzyn +166

poleci ktoś jakiegoś ciekawego jubilera który zrobi niestandardowe obrączki ślubne w Poznaniu?
Najlepiej nie za miliony monet.
#poznan #slub #obraczki #bizuteria
@rochto: bardziej chodzi o model - chcemy dwukolorowe, albo z jakimś motywem
@Hoggie: no to inne obrączki będą idealne. My mamy dwukolorowe, znajomi zrobili sobie z grawerem gór ze zdjęcia, które sami wykonali. Obejrzyj sobie ich realizacje, kopalnia pomysłów. Sama obsługa klienta też pierwsza klasa, wchodzisz, mówisz, co chcesz, oni odpowiadają czy to możliwe, my siedzieliśmy całą godzinę i rozmawialiśmy. Wychodząc jeszcze nie byliśmy zdecydowani, czy tam kupimy, ale zupełnie nie