Aktywne Wpisy
Pan_Slon +64
Moja była żona w tajemnicy wyjechała z dziećmi…nie wiem gdzie, ona nie chce nic powiedzieć, dziadek jakieś bzdury opowiada.
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Życzę wam, abyście zostali fałszywie oskarżeni o gwałt publicznie. Tak, abyście stracili pracę, aby wyrzucili was z uczelni i aby sąsiedzi oblewali wam samochód i drzwi od mieszkania czerwoną farbą. Codziennie. I abyście po długim, uniewinniającym was procesie wrócili do punktu wyjścia: bez możliwości uzyskania sprawiedliwości, bo jak przecież sami twierdzicie: nie można karać za niepotwierdzone oskarżenia o gwałt. Życzę wam tego, bo to jedyny sposób, abyście zrozumieli jak olbrzymie szkody wyrządza to przestępstwo i dlaczego jego karanie jest tak pilnie niezbędne. A wasz sprzeciw skutecznie to utrudnia
Pozdrawiam.
#falszyweoskarzenie #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #prawo
@skitarii: W teorii tak, w praktyce oskarżony o przestępstwo seksualne spotyka się z ostracyzmem niezwykle rzadko, jeżeli nie jest kimś na świeczniku albo sam nie nagłaśniał sprawy - nikt nie wie za co X poszedł na TA (pominę to że OP nie wie kiedy się stosuje TA) o ile sam nie powie albo nie ma kogoś usłużnego w organach.
@sildenafil: Już nie raz dostałeś w tym wątku lepsze rozwiązania naprawy przepisów i nie będę się po innych powtarzać. Jednak ty koniecznie uparłeś się o sposób, który tylko krzywdzi jeszcze więcej ludzi. Ciekawe dlaczego... Nie wiem, ale się domyślam.
@ZaQ_1: Jak już kogoś się uda skazać z paragrafu o fałszywych zeznaniach (co też nie jest łatwe) to sa to zazwyczaj wyroki w zawieszeniu. Super kara za świadome oskarżenie kogoś o tak obrzydliwe przestępstwo.
@Bury_Zenek: Więc jeszcze za co niby?