Aktywne Wpisy

Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg? Obecnie ważę 96 kg, w swoim najlepszym okresie życia miałem 85kg i czułem się znakomicie. Mam 185 cm wzrostu.
#dieta #odchudzanie #pytanie
#dieta #odchudzanie #pytanie
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg?
- Nie dasz rady, to niemożliwe 12.6% (22)
- Spokojnie da się tyle schudnąć do lutego 2026 87.4% (152)

Wyaderny +181
#swarzedz #ciekawostki
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
źródło: 20250928-201244-edit-20251010170209
Pobierz

#nieruchomosci
Z tym, że jeżeli szukać faktycznie jakościowych miejsc to na Wilanowie strasznie z tym biednie. Większość to jakieś sieciowe kawiarnie/wątpliwej jakości gastro. W każdej z wewnętrznych dzielnic bez problemu można znaleźć dużo lepsze miejsca. Na Wilanowie jedynie utarło się, że jest dużo tego rodzaju usług bo zabudowa jest regularna przez co lokale w parterach są mocno wyeksponowane
Komentarz usunięty przez moderatora
@arsen-zujew: nigdy taki nie był, jedynie może na samym początku jak odkupiły tereny od SGGW.
Do wyżej wymienionych problemów z Wilanowem dochodzi teraz obwodnica i brak jakiegokolwiek pomysłu na codzienne życie dla ludzi którzy tam mieszkają. Takie klatki dla korposzczurów którzy pracują po 80h miesięcznie.
@MG78: teraz zobaczyłem, że zamiast tygodniowo napisałem miesięcznie ;)