Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#pytanie #999 #medycyna #niebieskiepaski #rozowepaski
@wez_idz_sobie: skierowanie moze dac, ale nie na NFZ. bedzie mogl badanie zrobic odplatnie
@wez_idz_sobie: jak CHCESZ to idź do sklepu z badaniami, a nie do lekarza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I od czterech tygodni nic z poradami otrzymanymi, aby iść do lekarza, nie zrobiłeś?
Pisałem:
Jak chcesz płacić prywatnie, to da się - łącznie lekarz i TK będzie jakieś 1000zł. Ale w te 4 tygodnie to już byś przynajmniej odliczał dni do wizyty.
@Ghuleh: u mnie na sor się umiera bo jest jedne lekarz i tylko nieprzytomnych przyjmują xD
@cala_w_trawie: ja wiem, że to może być coś różnego, ale wolę sprawdzić najpierw pod kątem raka, potem szukać problemu jak już będzie pewność. Potem się okazuje, że jest
@Ghuleh dzień w dzień to raczej nie migrena, poza tym ona często daje więcej symptomów niż sam ból.