Wpis z mikrobloga

zawsze brecham ze studentow kierunkow typu zarzadzanie, socjologia, europeistyka itp, ktorzy to wylewaja swoje zale na fejsbukach jaki to ich kierunek jest ciezki, jak to maja cholernie duzo nauki, SESJA ZLO I WGL RATUJTA. #!$%@?, no nie rozumiem tych debili, jestem na pierwszym roku mechaniki, dzienne, do tego pracuje na pol etatu, mieszkam sam, sam sie zywie, sprzatam, piore, mam dziewczyne i jako takie zycie towarzyskie, a nawet czas na wypok i nie stekam jak to mi ciezko tylko daje sobie rade. Ale wpisy tych polglowkow zawsze mnie dodatkowo motywuja.

#gorzkiezale #firstworldproblem #studbaza #studbazaproblems
  • 47
  • Odpowiedz
@RagnarLodbrok: mogę puścić to mimochodem, a mogę się pośmiać, przynajmniej poprawia to humor ;)

@bimberian: jaka tam reszta świata, tylko niektórzy.

@emes_: ehh widać, że zielony. Samochody może nie, ale remontować okręty, projektować maszyny i czuwać nad ich eksploatacją już tak.

@nekti: bardziej skomplikowaną całkę można wyliczyć na wiele sposobów, więc nie ma określonych schematów liczenia.
  • Odpowiedz
@nielubiecie: @Shaki: @Mysiunia_: U mnie też był przesiew. Może jednak sęk w tym, że ja szłam na kierunek znając podstawy których uczyli i to co dla mnie było oczywiste dla części było nowością. A teraz sporo rzeczy jest nowych - tzn nauka o rzeczach do których normalny człowiek nie ma dostępu (albo to co jest mało interesujące) jak np. znanie skal testów, sposobów ich interpretacji, opisu
  • Odpowiedz