Aktywne Wpisy
wfyokyga +588
Ja chyba od 3 lata dodaję czołgi w nocy i dzisiaj niektórzy dopiero to odkryli xdd Nie bede tego tagował, dajcie mnie na czarno i się odbiertolta ode mnie, od czołgów i od nas
iquiet +3
Biegunka od 16h.
6 stoperanów zjedzone.
Jakieś herbatki i inne cuda wypite
Nic nie działa
6 stoperanów zjedzone.
Jakieś herbatki i inne cuda wypite
Nic nie działa
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#gorzkiezale #firstworldproblem #studbaza #studbazaproblems
@adizj: śpisz w ogóle?
@adizj: u mnie akurat najgorszy był 3. rok, połowa grupy powtarzała rok, bo z jednego egzaminu nie można było wziąć warunku, trzeba go obowiązkowo zdać max. w 3. podejściu czyli egzaminie komisyjnym, jak nie to powtórka całego roku.
@flager: u mnie po pierwszym roku odpada połowa roku.
@szyszynka: jest mądry bo nie studiuje bezsensownego kierunku i nie marudzi przy tym na każdym kroku, ale brawa niestety mi nie bije.
@maciekawski: AMG
W sumie na polibudzie najgorzej przetrwać pierwszy rok. Niby nie jest najtrudniejszy, ale na pierwszym najgorzej #!$%@?ą
Bol dupy z serii jaki ja madry, a reszta swiata to debile.
@adizj: hahah, ale na tym przykladzie implikujesz wlasnie, ze ty w porownaniu z nimi to dopiero masz ciezej, co jest dokladnie tym samym. dziwne, taki mądry jesteś, a nie widzisz takiego oczywistego paradoksu :3
@Clermont: Dla mnie to zawsze były najtrudniejsze przedmioty do przejścia :P
@adizj: ehehehe to #tylewygrac
bo oni się zalą i narzekaja to ich sposob na zycie. oni nawet gdyby nic nie musieli robic to by narzekali ze 'nuda, jestem milionerem niemam co robic' po prostu marudy xD
a przeczytanie jakiegoś bardziej ambitnego tekstu (albo nawet książki!) jest dla niego niemożliwe...
To było dla kontrastu. I na polibudach, i na kierunkach humanistycznych są ćwoki. Tu i tu są też rzeczy wymagające dużych zdolności intelektualnych. A znajomość podstaw rachunku całkowego wcale nie wznosi na wyższy poziom człowieczeństwa.
Poza tym porządny humanista też nie ma w nosie wszystkiego poza swoją dziedziną, chociaż niekoniecznie zrozumie wszystkie matematyczne meandry. Sam opowiadałem czasami koleżance z polonistyki
@AgresywnyKaloryfer: o #!$%@? stary
liczenie calek to nic innego jak wyrycie wzorow i schematow ich liczenia