Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
#gorzkiezale #firstworldproblem #studbaza #studbazaproblems
@adizj:
Na humanistycznych - musisz się uczyć masy durnej treści, teorii nad którymi się rozwodzą na kilkanaście stron, które i tak zostały obalone ale TY i tak musisz je znać i wiedzieć dlaczego zostały obalone ewentualnie dlaczego poszczególni badacze ( z nazwiskami) czepiają się tych teorii i swoje uważają za lepsze.
Więc nie
@blondeblossom: gowno prawda, tez mam mase teorii do nauki, materialoznastwo, podstawy inzynierii wytwarzania, mam nawet na pierwszym semestrze socjologie. Zreszta np. z fizyki egzamin jest tylko z teorii, zero liczenia.
Pierwszy rok jest zawsze łatwy i lajtowy.
- Żadnej listy pytań i innych tego typu ułatwień, pytania mogą być z całych studiów i pracy.
- Pytania p--------i po całości: gradienty i inne właściwości pól wektorowych, prawo zachowania masy i energii, żadnych
Jak pokażesz jakiś trudniejszy tekst o kulturze albo sztuce kucowi z polibudy, to też nie zrozumie; wielu odpowie: "Hehe, ale chómanistyczny bełkot".
A