Aktywne Wpisy
jankoval +292
#inflacja #gospodarka #pieniadze #nieruchomosci #warszawa
Byle jaka kawa w restauracji kosztuje 15zł, pizza 50zł, chipsy 10zł, 2-pokojowe mieszkanie w Warszawie 800k.
Wiecie dlaczego wszystko w Polsce drożeje? Bo są debile którzy to kupują.
Kiedyś muzyki dało się posłuchać za darmo bez reklam na yt, teraz każdy obowiązkowo musi mieć subskrypcję wykupioną w netflixie, w spotify, youtube za 30 zł każda i ludzie to kupują, a jak przyznasz się że nie masz "premium"
Byle jaka kawa w restauracji kosztuje 15zł, pizza 50zł, chipsy 10zł, 2-pokojowe mieszkanie w Warszawie 800k.
Wiecie dlaczego wszystko w Polsce drożeje? Bo są debile którzy to kupują.
Kiedyś muzyki dało się posłuchać za darmo bez reklam na yt, teraz każdy obowiązkowo musi mieć subskrypcję wykupioną w netflixie, w spotify, youtube za 30 zł każda i ludzie to kupują, a jak przyznasz się że nie masz "premium"
Zjadlem_Babcie +567
Największy szkodnik w nowym rządzie. Ona od samego początku była chora na nienawiść do mężczyzn i nie mówicie ze Tusek nie wiedział #bekazlewactwa #polityka
To ja może wyjaśnię.
1. Ogromna różnica wieku - dysproporcja między związkiem rówieśników nie jest taka duża jak między 30-latkiem a 16-latką, gdzie 30-latek ma łatwiej manipulować młodszą dziewczyną.
2. Nikt nie mówi ze to dobrze, seks między nieletnimi nie jest czymś dobrym, ale przynajmniej obie partie robią to ze swojej głupoty, jak ktoś ma 30 lat i targetuje w 16 latki to dobrze sobie zdaje z tego sprawę co robi xd
3. Z tym "zalewaniem" to w cywilizowanym kraju nie pozwala sie nastolatkom bez skończonej szkoły zachodzić w ciążę i wychowywać dziecko tylko się robi aborcję bo to nie jest decyzja którą się powinno podejmować przed momentem dojrzałości emocjonalnej.
Pomijając w ogóle fakt, że nieironicznie używanie słowa zalewanie, jest dość troglodyckie.
#bekazpodludzi #bekazprzegrywow #rakcontent #zwiazki #seks
A wyżej to typ już ci napisał. Po co próbujesz dyskutować na wykopie w takim temacie.
jest to dziwne jakby ktoś chciał taka zaruchać to jeszcze zrozumiem ale tworzyć stały związek to żałosne.
Oczywiście i tak mówimy o urojonych sytuacjach wymyślonych przez przrgrywow. Nie wiem jak oni
Komentarz usunięty przez autora
No racja w sumie, ale gdzie jednocześnie można byłoby podyskutować normalnie?
Wiele for internetowych poznikało, to jakoś od 4 lat trzymam się wykopu.
@Filippa: co znaczy self report? naprawdę próbujesz komuś pedofilię wciskać? Żałosne.
Po drugie, masa facetów woli młodsze od siebie dziewczyny. Pozycja czy wyśmiewanie że żadna stara takiego nie chce nie ma tu nic do rzeczy. Sam nie mógłbym się spotykać z rówieśniczkami bo mnie obrzydza świadomość że miałbym z taką resztę życia spędzić. Dlatego umawiam się na randkę wyłącznie z minimum 7 lat młodszymi.
Nazywacie mnie starą zgorzkniałą babą a prawda jest taka, że jesteście wciąż starsi drugie tyle co ja
( ͡° ͜ʖ ͡°)
To podaj swój wiek, to się przekonamy
Same kobiety mówią, że faceci dojrzewają wolniej (a kiedy im to wygodne, to piszą na odwrót, tak jak ty tutaj), więc my jesteśmy po prostu dojrzałymi dwudziestkami, babeńko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Filippa pomijam resztę i jej sens ale ten fragment to xD
@feber: te 30+ też nie lepiej
@Filippa: facet starzeje się jak wino, kobieta jak mleko