Wpis z mikrobloga

przeciez wiadomo kto i wiadomo dlaczego, jak masz 10x wiecej sprzedanych ps4 niz ps5 to co mieli zrobic? Nie zarobic pieniedzy? XD

@dioxxx: ale wiesz, że oni tę grę tworzyli pod ps4?
  • Odpowiedz
CP jest jak wiedzmin 3. Dla niedzielnego gracza co zagral w 5 gier na krzyz to faktycznie super gra, bo wszystko sie samo klika i jakas fabula jest, ale dla kogos kto gra w gry regularnie to lepiej wyjdzie kupienie jakiegos indyka za 3 dychy.

@T0pi5: Uuu patrzcie na mnie, nie lubię Wiedźmina 3, ten crap ma tylko 96% na ponad 600k recenzji na Steamie, cholerni casuale, lepiej kup jakiegoś
  • Odpowiedz
@Shatter: A co ty za chochoły tutaj stawiasz i fikołki kręcisz? Napisałem tylko ze kupując grę wiedziałem co w niej jest i nie poczułem się oszukany, bo kupiłem ja długo po premierze, po poczytaniu recenzji i za 2x mniejsze pieniądze niż chcieli za nią na starcie ¯\_(ツ)_/¯ Napisałem tez ze bawiłem się przy niej dobrze i o to OP pytał. Ale widzę hejcenie CDPR tak weszło w krew, ze musisz
  • Odpowiedz
@AdamKarolczak02137: Ja się nie dziwie nastrojom na premierę. Teraz wszyscy już wiedza w jakim stanie jest gra i ile są za nią gotowi zapłacić. Tylko niektórzy nie mogą przeboleć, ze niektórym się ta gra po prostu podobała ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
ale wiesz, że oni tę grę tworzyli pod ps4?

@wcfilmowe: Ta gra była od początku pisana na PC przecież, a konsolowe wersje to porty, z których swoją droga na ps5 działał wyśmienicie poza dosłownie kilkoma bugami wizualnymi.
  • Odpowiedz