Aktywne Wpisy

Kantar +161
Oglądam inne ujęcia tej akcji.
Tu już muszą wybuchnąć jakieś zamieszki.
Co do c---a. Koleś nawet nie był agresywny. Nawet po dostaniu gazem uniósł dłoń w górę i zajął się podniesieniem z ziemi kobiety, którą popchnął agent.
Tak potem opierał się aresztowi, ale to taka szybka eskalacja z d--y do tego jeszcze mając gaz na twarzy, że nie dziwi mnie jak mu podniosła się adrenalina.
Tu już muszą wybuchnąć jakieś zamieszki.
Co do c---a. Koleś nawet nie był agresywny. Nawet po dostaniu gazem uniósł dłoń w górę i zajął się podniesieniem z ziemi kobiety, którą popchnął agent.
Tak potem opierał się aresztowi, ale to taka szybka eskalacja z d--y do tego jeszcze mając gaz na twarzy, że nie dziwi mnie jak mu podniosła się adrenalina.
źródło: IMG_6881
Pobierz
Variv +122
#usa
Czy ja dobrze widzę, że federalny strzelił klęczącemu gościowi w plecy?
https://www.reddit.com/r/Minneapolis/comments/1qlyj9h/i_did_my_best_to_stabilize_the_video_you_can/
Czy ja dobrze widzę, że federalny strzelił klęczącemu gościowi w plecy?
https://www.reddit.com/r/Minneapolis/comments/1qlyj9h/i_did_my_best_to_stabilize_the_video_you_can/

źródło: comment_1672933869CkAEBeu0gbjA9nbkF5X2LI.jpg
Pobierz@Pan-K: jakie boso? Jakie boso? Jak stoisz w klapkach to ta woda odbija sie od podlogi i tak samo laduje na stopach.. zobaczysz za rok i wspomnisz me słowa. Jak
@Pan-K: jakie boso? Jakie boso? Jak stoisz w klapkach to ta woda odbija sie od podlogi i tak samo laduje na stopach.. zobaczysz za rok i wspomnisz me słowa. Jak bedziesz drapał stopami po dywanie w domu to wiedz że coś się dzieje i wtedy przypomnisz sobie ten komentarz.
Sieciowe silownie typu mcfit i cityfit dopiero po otwarciu to syf? Nie tylko syf tam odrazu takze przychodzi...
Siłkę zacząłem jak mIalem 14 lat a były to czasy gdzie prysznic na siłowni widziałeś w telewizji a jakoś syfu nie złapałem nigdy.
@Pierwiastek_Zua: Ja całe życie znałem to pod nazwą "rumuńskiego prysznica" xD
@janek_kenaj: Ja się do tego przymierzam. Co tam masz na wyposażeniu?
Normalny człowiek chcąc coś zmienić robi to od razu a nie wyznacza jakieś "równe" terminy
oo nie, wskazówka minęła dolną pozycję, zatem zacznę pisać pracę dyplomową o 22:00. To się nadaje na jednostkę chorobową..
źródło: comment_16730044012hOCX9tZpw1yVxXmJfEtEc.jpg
Pobierz