Aktywne Wpisy
Milo900 +11
Co za janusze. Koles mial zamowienie glovo na 145 zl. I #!$%@? zamiast te 14-15 zl tipa (tylko 10% zamowienia), daje 150 i rzuca januszowo "reszty nie trzeba".
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne

Kauabang +214
źródło: 1000006718
Pobierz

źródło: comment_1672715336lguCiCV6pQhd7nW5hEqj7k.jpg
PobierzPlay the best song in the world, or I'll eat your soul
Well mr and Kyle
We looked at each other
And we each said...
Ok
@waters: @Wojt_ASR_: @asfalto: @waters: @martinuz: ten film to jest bezbek. Nie wiem czemu go tyle osób poleca
@ChwilowaPomaranczka: Bo jest bardzo zabawny, a poza tym, jest pięknym hołdem dla muzyki rockowej i metalowej, z muzyką stworzoną specjalnie na potrzeby tego filmu.
No i Dave Grohl jako Belzeboss to jego absolutnie najlepszy występ w życiu.
Jak się nie czuje błogosławieństwa Dio w sercu, to uważa się to za bezbectwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@2cool2beAgod: Nie ma obowiązku lubienia czegoś i można mieć swoje własne preferencje.
Podobny przypadek jest z Blues Brothers, którzy dla mnie są wspaniała laurką muzyczną i monumentalnym filmem pod względem tego, kogo udało im się zgarnąć do tej produkcji. A dla młodszego już pokolenia to będzie absolutnie nieśmieszny film z boomerską muzyką starych, pierdzących dziadów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem, wiem dlatego odpisałem w rownie pretensjonalny sposób co osoba która cytowałem
źródło: comment_1672782399xgMMfMFBYB7ALnkEmvPiSS.jpg
Pobierz