Aktywne Wpisy
WonszWykopowy +11
Mirki, piszę prawdopodobnie swojego ostatniego posta tutaj.
Wielu z Was nazywa się przegrywami bo, nie wiem. Nie mieszkacie w mieście wojewódzkim, cokolwiek.
Przytoczę Wam historie mojej wegetacji. Usłanej jedynie morzem łez i wysiłków bez perspektyw.
Mam 24 lata. Wychowałem się w #!$%@? biedackiej rodzinie, matka nauczycielka, ojciec policjant. Mieszkaliśmy w domu ojca, można powiedzieć 'pokoleniowym' - z babcią na jednym podwórku. Połowa więc należy do ojca, druga połowa należy do ciotki, tj.
Wielu z Was nazywa się przegrywami bo, nie wiem. Nie mieszkacie w mieście wojewódzkim, cokolwiek.
Przytoczę Wam historie mojej wegetacji. Usłanej jedynie morzem łez i wysiłków bez perspektyw.
Mam 24 lata. Wychowałem się w #!$%@? biedackiej rodzinie, matka nauczycielka, ojciec policjant. Mieszkaliśmy w domu ojca, można powiedzieć 'pokoleniowym' - z babcią na jednym podwórku. Połowa więc należy do ojca, druga połowa należy do ciotki, tj.

BezdomnyPatryk +145
dzisiaj wielki dzień w mojej #bezdomnosc i #przegryw dokładnie 2 tygodnie temu poznałem się z innym człowiekiem w ciężkiej sytuacji a dzisiaj wydaliśmy wszystkie oszczędzone pieniądze na bilety nad morze do pracy w nadziei na lepsze jutro. trzymajcie kciuki żeby poszło dobrze bo bierzemy ze sobą tylko 4 bułki i 2 pasztety budżet nie pozwolił na więcej.

SHIT OUT OF LUCK
I AM COMPLETE AND
And you're first in line
This is just a tribute!
Fuck, the demon code prevents me
From declining a rock-off challenge
What are your terms? What's the catch?
..what?!
To be your little BITCH
Komentarz usunięty przez autora
@SirDancealot:
Fine!
Let the rock off begin!
Play the best song in the world, or I'll eat your soul
Well mr and Kyle
We looked at each other
And we each said...
Ok
@waters: @Wojt_ASR_: @asfalto: @waters: @martinuz: ten film to jest bezbek. Nie wiem czemu go tyle osób poleca
@ChwilowaPomaranczka: Bo jest bardzo zabawny, a poza tym, jest pięknym hołdem dla muzyki rockowej i metalowej, z muzyką stworzoną specjalnie na potrzeby tego filmu.
No i Dave Grohl jako Belzeboss to jego absolutnie najlepszy występ w życiu.
Jak się nie czuje błogosławieństwa Dio w sercu, to uważa się to za bezbectwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@2cool2beAgod: Nie ma obowiązku lubienia czegoś i można mieć swoje własne preferencje.
Podobny przypadek jest z Blues Brothers, którzy dla mnie są wspaniała laurką muzyczną i monumentalnym filmem pod względem tego, kogo udało im się zgarnąć do tej produkcji. A dla młodszego już pokolenia to będzie absolutnie nieśmieszny film z boomerską muzyką starych, pierdzących dziadów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem, wiem dlatego odpisałem w rownie pretensjonalny sposób co osoba która cytowałem