Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 208
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hap0l: to jest zbyt personalne i zależne po prostu od danego organizmu, niektórzy nawet rosną w wieku np 23. Mam jednego bliskiego znajomego który do końca liceum miał jakieś 175cm a obecnie w wieku 30 lat ma 188
  • Odpowiedz
@Narcyz_ nie. Wzrost 169 to wzrost średni, kiedyś we wniosku o dowód wpisywało się wzrost w cm i urzędnik zgodnie z tabelką wpisywał średni. Niski wzrost idzie od 160 w dół, wysoki od 180 w górę, o ile dobrze pamiętam. Nie róbcie z ludzi kalek.
  • Odpowiedz
@ElMagiko: ale co nie? XD Średnia to nie jest stała. Co mnie obchodzi, że kiedyś w dowodzie się zaznaczało inaczej, skoro przeciętny mężczyzna w Polsce ma 178 cm wzrostu. I to jest właśnie średnia. A kaleki to ja z nikogo nie robię, po prostu stwierdzam fakt i nie uważam kogoś o niskim wzroście za kalekę, to już ty dopisałeś.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ElMagiko: nikt nie robi z ludzi kalek, ale średni wzrost u mężczyzn jest między 175 a 190. Sam mając 186 często czuje się niski względem wielu kolegów
  • Odpowiedz
@DPary: Op się stara, dopiero co nowy rok, a on szuka już na kwiecień. Prawdopodobnie łatwo nie ma z nawiązywaniem kontaktów. Wypok potrafi dużo, więc zróbmy ten średni wzrost 1,69.
  • Odpowiedz
  • 3
@Narcyz_ ale wiesz, że prawie w kazdym kraju obecni nastolatkowie są średnio wyzsi niż jeszcze kilka lat temu. Srednia w Polsce to okolo 175 cm, a ludzie po 40+ to 172. Natolatkowie maja tak jak Ty piszesz.
  • Odpowiedz
@Dariel: Nowoczesne jedzenie robi swoje, teraz w rodzinie nie musisz miec rodzica, czy dziadkow wysokich, a dzieciaki rosna jak na drozdzach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz