Postanowienia noworoczne? Wrzucać wszystkie, a nie tylko te 'ciekawsze' jazdy na rowerowy równik.
Na dziś klasyczna runda, przez czeska Karvine, w sam raz 50km. W końcu sucho i ciepło, więc pierwsza jazdę zaliczają nowe buciki, no nie powiem, fajnie to wygląda i jedzie ( ͡º͜ʖ͡º) uprzedzając pytania - tak. męskich nie było.
@Dwep jakieś 2000 zdjęć się znajdzie ( ͡º͜ʖ͡º) no spoko się pyka, już ma koło 10k przejechane i nic się nie dzieje, poza oczywistymi rzeczami które się zużywaja.
@Jelon7 na takim amatorskim poziomie ja osobiście nie czuje różnicy pomiędzy dobrym alu a carbonem, spodziewałem się wielkiego kroku milowego przy przesiadce, ale jakoś tak, może nie że się zawiodłem, ale wielkiej różnicy nie zaznałem.
Zabawa z AR-15 na strzelnicy, a potem do baru na 4 piwka i powrót do domu samochodem ( ͡º͜ʖ͡º) Zaczyna mi się coraz bardziej podobać w tej Ameryce ( ͡º͜ʖ͡º)
Postanowienia noworoczne? Wrzucać wszystkie, a nie tylko te 'ciekawsze' jazdy na rowerowy równik.
Na dziś klasyczna runda, przez czeska Karvine, w sam raz 50km. W końcu sucho i ciepło, więc pierwsza jazdę zaliczają nowe buciki, no nie powiem, fajnie to wygląda i jedzie ( ͡º ͜ʖ͡º) uprzedzając pytania - tak. męskich nie było.
#rowerowyrownik #rower #szosa
Skrypt | Statystyki
źródło: comment_16725839277Y0gzJfdSawFQkHMniwXsO.jpg
Pobierzźródło: comment_1672600919R1gmat9iXIVwe4eHn3j5Ll.jpg
Pobierz