Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 13
4 piwka to już sporawo

@Piotropatra: No na pewno powyżej limitu, ale tu na południu chyba nikt się tym nie przejmuje ( ͡º ͜ʖ͡º) Po drodze minąłem ze trzy radiowozy. W Polsce bym dostał zawału z nerwów a tu jakoś tak inaczej ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
Może cię to zaskoczy ale w Polsce też mamy AR-15 i strzelnice również xD

@ZwyklyRoman: Wiem ( ͡º ͜ʖ͡º) Nawet na Tajwanie mamy, ale tu się to inaczej odczuwa, bo gdybym był rezydentem to mógłbym przyjść z własnym ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@fuji: Czemu inaczej sie odczuwa? Jeszcze jak byś był w texasie i strzelał sobie na świeżym powietrzu na pustyni to wtedy bym zrozumiał że inny klimat... a to zwykła piwnica-strzelnica jak każda inna ( ͡° ͜ʖ ͡°) no ale żeby nie było że narzekam bo karabinek fajny ()
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Czemu inaczej sie odczuwa? Jeszcze jak byś był w texasie i strzelał sobie na świeżym powietrzu na pustyni to wtedy bym zrozumiał że inny klimat... a to zwykła piwnica-strzelnica jak każda inna ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ZwyklyRoman: Próbowałem namówić moich współpracowników, żeby postrzelać do puszek po piwie w dziczy, ale póki co nikt nie podjął tematu ( ͡° ʖ̯ ͡°) może jeszcze
  • Odpowiedz
@fuji: Ale to chyba jest mocno zależne od tego w jakim stanie jesteś, bo nie wszędzie jest tak łatwo o legalny dostęp do broni jak wszystkim się wydaje a w Polsce w sumie też można łatwo ogarnąć tylko trzeba parę miesięcy przeczekać i wydać kilka tysięcy
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 4
Ale to chyba jest mocno zależne od tego w jakim stanie jesteś

@ZwyklyRoman: South Carolina ( ͡º ͜ʖ͡º) Od miesiąca bez kropli deszczu, bezsensownie wielkie pickupy, dostęp do broni i ogólny luz, czego chcieć więcej ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@fuji: nie ogarniam czemu miałbyś dostać w Polsce zawału na widok policji.
Mieszkałeś we Wrocławiu czy o co chodzi?

Z tą bronią to też zabawna sytuacja bo niektórzy mają taką w domu. I nie jest o to wcale tak ciężko.
  • Odpowiedz
@fuji akurat 4 piwka i samochód niech cie za mocno nie zdradzi, ten wysoki limit alkoholu we krwi jak jesteś za kółkiem jest mocno teoretyczny, praktycznie to szeryf decyduje czy jesteś DUI jak Cię zatrzyma, a dmuchać nie będziesz, bo nie mają alkomatów. Jak nie jesteś lokalsem to może czekać cie za to dołek xD
  • Odpowiedz
@fuji ale bym se wystrzelał magazynek albo dwa z takiego ARka. Pozniej pare strzalow z Siga albo czegoś innego.
Ale nie dla polaka biedaka to.
  • Odpowiedz
@fuji:

gdybym był rezydentem to mógłbym przyjść z własnym ( ͡º ͜ʖ͡º)

W Polsce też możesz przyjść z własnym ¯\(ツ)/¯
A jeżdżenie po czterech piwach jest zwyczajnie głupie i nie wiem czemu się tym chwalisz.
  • Odpowiedz
Po drodze minąłem ze trzy radiowozy. W Polsce bym dostał zawału z nerwów a tu jakoś tak inaczej ( ͡º ͜ʖ͡º)

@fuji: do pierwszej kontroli xD
  • Odpowiedz