Aktywne Wpisy
eaxata +5
Zauważyliście, jaki świat się stał sztuczny jakoś przez ostatnie 20 lat? Nie ma nic pewnego, wszystkie media podają zniekształcone, albo niewiarygodne informacje, wszystkie autorytety poupadały, cały czas ktoś nas próbuję oszukać, producent zmienia skład pasty do zębów na gorszy i tłumaczy się tym, że to w trosce o lasy deszczowe. Kupujesz napój w którym jest tyle cukru, że jakbyś zjadł tą ilość cukru to byś się porzygał, a na opakowaniu tego napoju
Majster12 +15
Mój pierwszy kociak.
Szukam transportera, czy ktoś mógłby jakiś polecić? Taki aby trochę posłużył, i gdy kicia podrośnie żeby się w nim zmieściła.
Dusty pozdrawia
#koty #kiciochpyta
Szukam transportera, czy ktoś mógłby jakiś polecić? Taki aby trochę posłużył, i gdy kicia podrośnie żeby się w nim zmieściła.
Dusty pozdrawia
#koty #kiciochpyta
@Piotropatra: No na pewno powyżej limitu, ale tu na południu chyba nikt się tym nie przejmuje ( ͡º ͜ʖ͡º) Po drodze minąłem ze trzy radiowozy. W Polsce bym dostał zawału z nerwów a tu jakoś tak inaczej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dobrego dzionka!
@ZwyklyRoman: Wiem ( ͡º ͜ʖ͡º) Nawet na Tajwanie mamy, ale tu się to inaczej odczuwa, bo gdybym był rezydentem to mógłbym przyjść z własnym ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ZwyklyRoman: Próbowałem namówić moich współpracowników, żeby postrzelać do puszek po piwie w dziczy, ale póki co nikt nie podjął tematu ( ͡° ʖ̯ ͡°) może jeszcze
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZwyklyRoman: South Carolina ( ͡º ͜ʖ͡º) Od miesiąca bez kropli deszczu, bezsensownie wielkie pickupy, dostęp do broni i ogólny luz, czego chcieć więcej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mieszkałeś we Wrocławiu czy o co chodzi?
Z tą bronią to też zabawna sytuacja bo niektórzy mają taką w domu. I nie jest o to wcale tak ciężko.
Ale nie dla polaka biedaka to.
W Polsce też możesz przyjść z własnym ¯\(ツ)/¯
A jeżdżenie po czterech piwach jest zwyczajnie głupie i nie wiem czemu się tym chwalisz.
@fuji: do pierwszej kontroli xD