Aktywne Wpisy

Metodzik +2511
Tak jak w poprzednim roku, tworzę nową listę do wołania w znaleziskach o darmowych grach od EPIC.
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
źródło: obraz_2025-01-05_182047154
Pobierz
Czy istnieje jakakolwiek inwestycja z w miarę stałym zyskiem, przyjmijmy na to 1-1,5% w skali miesiąca?
Nie chodzi mi o wyciągnięcie z 10 tysięcy w ciągu roku nagle 200 czy coś, a szukam czegoś, gdzie mogę w--------ć pieniądze i wyciągać co miesiąc jakiś niewielki procent i zysk z tego mimo wszystko jednak będzie stały.
Najlepiej by było to dostępne w #revolut
#inwestujzwykopem #inwestycje #gielda
Nie chodzi mi o wyciągnięcie z 10 tysięcy w ciągu roku nagle 200 czy coś, a szukam czegoś, gdzie mogę w--------ć pieniądze i wyciągać co miesiąc jakiś niewielki procent i zysk z tego mimo wszystko jednak będzie stały.
Najlepiej by było to dostępne w #revolut
#inwestujzwykopem #inwestycje #gielda

#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci #kredythipoteczny #inwestycje #ekonomia #gospodarka
W tym roku, będą mówić, że to tylko chwilowe i niewielkie spadki
i srednia hawajska dla kazdego
Komentarz usunięty przez autora
Nie było takiej bańki w historii świata na niczym, nigdy. Nawet jakieś szemrane krypto spod ciemnej gwiazdy jest pompowane uczciwej niż to g---o.
Po kuźwa trzeba zapamiętać że mamy na tagu milionera XD
Panie milioner tak się nie rozpisujmi się po dwóch linijkach odechciewa czytać
W sumie i tak każdy może napisać co chce, można negować w ten sposób wszystko co ktokolwiek o sobie napisze.
Tak, jestem milionerem i to uczciwie, ciężką pracą, wyrzeczeniami i częściowo też niestety własnym zdrowiem doszedłem do
"Eee, panie, tylko mieszkania"
Rozumiesz problem. Banda cwanych, trochę bardziej świadomych socjopatów, lobbujac i stosując manipulacje żeruje na tych Ździchach od lat i oni ostatnie pieniądze łożyli, byli w takim śnie, że nie uświadomili sobie, że wykładaja walizkę pieniędzy w zamian za kupę betonu. Na domiar złego zrobili tak,
@Ynfluencer: Bardzo ładnie. Loguj się na to konto minimum dwa razy dziennie i podziwiaj te zera. Jak mama ci będzie robiła schabowe na swój koszt, to może starczy na jakiegoś dobrego psychiatrę
Oni wchodzą w okres największej śmiertelności. Gdy umrą to pozostawia te puste nieruchomości, których nie będzie ani komu sprzedać, ani komu wynająć.
Dlatego osoby, które inwestują w tej chwili w mieszkania popełniają najgorszy błąd
Ich strategia teraz jest taka: "Dobra, walimy stare ceny na ogłoszeniach, normalnie wszystko, żeby nikt się nie kapnął i czekamy, az jakich głupek zadzwoni i się nabierze."