Aktywne Wpisy

hakeryk2 +131

DwaKolory +242
Jedną z absolutnie najgorszych rzeczy w tym kraju jest to, że dosłownie każdy aspekt życia opiera się na DOPŁATACH.
Dopłaty są dosłownie wszędzie. Począwszy od przepychania tych dopłat na zakup mieszkania, samochodów, poprzez dopłaty na zakup węgla czy prądu, kończąc na rzeczach typu dopłaty do taksówek dla emerytów w niektórych miastach. Nie wspomnę już o tym, że takie 800+, trzynastki i czternastki to też nic innego jak dopłata.
Młodzi krzyczą, że nie kupią mieszkania
Dopłaty są dosłownie wszędzie. Począwszy od przepychania tych dopłat na zakup mieszkania, samochodów, poprzez dopłaty na zakup węgla czy prądu, kończąc na rzeczach typu dopłaty do taksówek dla emerytów w niektórych miastach. Nie wspomnę już o tym, że takie 800+, trzynastki i czternastki to też nic innego jak dopłata.
Młodzi krzyczą, że nie kupią mieszkania
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
📌 Co zrobić, aby być wołanym?
➡️ Zaplusuj ten wpis i automatycznie trafisz na listę wołania!
➡️ Wołam TYLKO do darmowych gier od EPIC - nic więcej, zero spamu.
📌 UWAGA WAŻNE! Chcesz się usunąć z listy?
➡️ Wystarczy cofnąć przyznanego plusa i nie będziesz już wołany - łatwo i szybko! Nie trzeba pisać do mnie wiadomości o usunięcie z listy bo nie mam takiej możliwości. Lista generowana jest automatycznie na podstawie przyznanego plusa w tym wpisie.
Masz pytania? Daj znać w komentarzu! 😊
#metodzikpoleca #epic #darmowegry #mirkolisty
WOŁAM osoby z poprzednij listy: https://wykop.pl/wpis/74428511/nowa-lista-do-wolania-na-moje-wpisy-o-darmowych-gr
źródło: obraz_2025-01-05_182047154
Pobierz