Wpis z mikrobloga

@Tigermass jak pojedziesz / pojechałeś to dla mnie będziesz / jesteś gość. Tylko dlatego że szanujesz ludzi i można ją tobie polegać. A takich ludzi jak ty jest ułamek w społeczeństwie reszta to zwierzęta
  • Odpowiedz
@Kutacz_2000: Cipe wychowuje ciulu, jak mu dziewczyna pomagałą i dbała o niego to on ma ją olać, bo będzie księżniczką, i ty może mi powiesz, że na głosowanie chodzisz?! A może właśnie dzięki temu dziewczyna zobaczy, że jest inny, niż tacy jak ty ( haftu ) i będzie z tego piękna miłość do końca życia. Bo właśnie to jeden z filarów szczęśliwego związku, że jedno drugie się poświecą dla siebie.
E.....i - @Kutacz_2000: Cipe wychowuje ciulu, jak mu dziewczyna pomagałą i dbała o ni...

źródło: comment_16723884663wBLVfB43NyBHBIC9EGhxX.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@vartan: messenger, ale ustawione jakies tło

@Kutacz_2000: nie wiem czy to sarkazm czy nie, bo akurat mozna tutaj sporo takich niesarkastycznych komentarzy przeczytać, ale tak dla jasności. Jestem typem czlowieka co lubi "wyjsc na zero", jak ktos mi pomoze to staram sie przy najblizszej okazji odwdzięczyć. Przyklad sprzed kilku dni, Kuzyn kiedys zaprosil mnie na islandie i przyjechal po mnie na lotnisko. Naturalne bylo dla mnie, ze jak
  • Odpowiedz