Aktywne Wpisy

vieniasn +125
zakup erfajera był genialny
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani

Niebadzsmokiem +461
We wczorajszej #debata podobało mi się podsumowanie katastru od 3 mieszkania przez #biejat, że tym co martwią się o mieszkania po babci przypominam, że babcie ma się dwie, a nie dwanaście.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Po ile bilet od nowego roku?
źródło: comment_1671774252sWxJCHOI9HxZ4G77JoDuOM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@aikonek: ma też najgorszą komunikację ze wszystkich dużych miast, więc chyba uczciwy deal? Wolę płacić 3x tyle za warszawski ZTM, niż jeździć za darmo wrocławskim gównem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
MPK we Wrocławiu na części tras jak jest tramwaj faktycznie się jeszcze do czegoś nada. Problem z tym jak masz pojechać autobusem. Wtedy nagle się okazuje, że lepiej juz wziąć r-------y rower miejski bo będziesz szybciej niż autobusem. Ba, na niektórych
Zreszta zanim zaczniemy porównywać trzeba spojrzeć na jakość świadczonych usług, gdzie we Wrocławiu jest… dyplomatycznie rzecz ujmując można określić że nie jest dobrze.
źródło: comment_1671784809s1Q7oS1Obd9zkrXvzdmpBq.jpg
Pobierz@isInteger: Czyli w ramach przejazdu są zapewnione dodatkowe atrakcje z udziałem służb miejskich i Wy jeszcze narzekacie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4,60 zł = 20 minut
5,60 zł = 40 minut
6,60 zł = 90 minut
I wywalili ostatnio strefy więc teraz tylko czas trasy się liczy. Srogo powaliło ich z tymi cenami.
@aikonek: 30-dniowy studencki kosztuje 55 zł tak jak w Warszawie. W przeciwieństwie do Wrocławia mam działającą komunikację autobusową, tramwaje bez atrakcji w postaci wykolejenia, metro oraz mogę jeździć SKM i KM w rejonie miasta. Cena za bilety we Wrocławiu jest oderwana od rzeczywistości i niewspółmierna do jakości usług
źródło: comment_1671799097gN9XIm73KZ3fgDjNWSJb7c.jpg
Pobierz