Aktywne Wpisy

straszny_cham +12
#linux #bekazlinuksiarzy
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?

walokid +91

Po ile bilet od nowego roku?
źródło: comment_1671774252sWxJCHOI9HxZ4G77JoDuOM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@aikonek: ma też najgorszą komunikację ze wszystkich dużych miast, więc chyba uczciwy deal? Wolę płacić 3x tyle za warszawski ZTM, niż jeździć za darmo wrocławskim gównem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zreszta zanim zaczniemy porównywać trzeba spojrzeć na jakość świadczonych usług, gdzie we Wrocławiu jest… dyplomatycznie rzecz ujmując można określić że nie jest dobrze.
źródło: comment_1671784809s1Q7oS1Obd9zkrXvzdmpBq.jpg
Pobierz@isInteger: Czyli w ramach przejazdu są zapewnione dodatkowe atrakcje z udziałem służb miejskich i Wy jeszcze narzekacie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4,60 zł = 20 minut
5,60 zł = 40 minut
6,60 zł = 90 minut
I wywalili ostatnio strefy więc teraz tylko czas trasy się liczy. Srogo powaliło ich z tymi cenami.
@aikonek: 30-dniowy studencki kosztuje 55 zł tak jak w Warszawie. W przeciwieństwie do Wrocławia mam działającą komunikację autobusową, tramwaje bez atrakcji w postaci wykolejenia, metro oraz mogę jeździć SKM i KM w rejonie miasta. Cena za bilety we Wrocławiu jest oderwana od rzeczywistości i niewspółmierna do jakości usług
źródło: comment_1671799097gN9XIm73KZ3fgDjNWSJb7c.jpg
Pobierz