Aktywne Wpisy

stary_grat +21
i co uważacie że to jest normalne że fizjoterapeuta wam tak żonke obraca i maca? :) #zwiazki #zdrowie #fizjoterapia
ciekawe czy masaż łechtaczki tez wszedl
ciekawe czy masaż łechtaczki tez wszedl
źródło: Screenshot 2025-10-22 at 09.38.37
Pobierz
SendMeAnAngel +197
#bolt zaczniecie wlepiać kary i blokować konta albo znikniecie z Polski jak z cywilizowanej części Europy #rzeszow #hulajnogaelektryczna
źródło: 20251022_094947
Pobierz

https://fortune.com/well/2022/12/13/covid-unvaccinated-greater-risk-car-crash-traffic-accident-new-study-says-canada-government-records-pfizer-moderna/amp/
Jeśli zlekceważyłeś szczepionkę przeciwko COVID, prawdopodobieństwo wypadku samochodowego jest znacznie większe
Już nie mają co wymyślać?
#covid19 #kanada
@Fitoplankton: ale nie baw się w zgadywanki tylko pisz co masz na myśli, nie mam pojęcia do którego fragmentu odnosił się zarzut "kłamstwa" (nie wiem czemu w cudzysłowiu w oryginalnym tekście go nie użyłeś). Zresztą nie wiem czemu nagle użyłeś słowa "zarzut" - ty mi nic nie możesz zarzucić, nie jesteś prokuratorem. Wyraziłeś jedynie swoją opinię używając zwrotu "a
@Fitoplankton: eee,
Te 11 mln mają z governmentu, ale to jest ogólnie dostępna liczba, ponieważ tutaj nie ma danych osobowych. Musieli fizycznie zadzwonić do każdego uczestnika wypadku, a to już o wiele mniejsza liczba - 6682 osoby. Dlatego zebrali dodatkowe informacje, które masz na fotce.
Na tej stronie są dane
źródło: comment_1671740525YyVLzIZXDsuZZZiA2rCr1M.jpg
Pobierz