Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +128
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Może ktoś ma jakieś sensowne całoroczne do polecenia, ale nie chcę żadnych drogich "premium", które będą wyglądać jak na obrazku.
#opony #motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa #michelin #hankook #nokian
źródło: comment_1671393723SdjxeJuxembASoo81M3PR0.jpg
Pobierzsą tu wykopki które piszą że mają goodyeary albo bridgestone całoroczne i są zadowoleni :)
3 polecane modele:
1. Hankook Kinergy 4S2 H750
2. Vredestein Quatrac (nie Quatrac Pro ! - inna opona )
3. Kleber Quadraxer 3 (To praktycznie reedycja Michelin CC+ w
Ich najnowsze produkty to co najwyżej średnia półka pod względem możliwości i premium pod względem ceny.
https://www.tyrereviews.com/Tyre/Nokian/WR-Snowproof.htm
https://www.tyrereviews.com/Tyre/Nokian/SeasonProof.htm
Jak widać na powyższych linkach praktycznie w każdych testach środek stawki.
Aczkolwiek mam w jednym aucie snowdargon i robią lepiej niż markowe
Jeździłem służbowymi busami na nowych całorocznych , a potem na nowych zimowych, i odczuwałem różnice na korzyść zimowych. Do swojego gruzika kupiłem frigo bo są w miarę tanie i miały dobre opinie pośród innych chińskich. I podobno są polskie.