@pieczk: no i ma rację, ostatnio jechałem z Warszawy do Poznania i spóźniłem się 1,5 godziny, bo ktoś jest atencyjnym samobójcą
Co najlepsze, pociąg który w niego przywalił czekał chyba 5 godzin, więc i tak byłem w lepszej pozycji ¯\_(ツ)_/¯ Wyobraź sobie, że jedziesz na ważne spotkanie i będziesz mieć jeszcze 3-4 godziny zapasu. A ch*ja. Przez jednego samobójce ktoś może nie domknąć deala, albo po prostu może być wyj3bany
@Springfield: Narzucasz mi swoje normy społeczne. To, że ty zostałeś wychowany w taki sposób, a nie inny to tylko i wyłącznie twój problem, ja z tym nie chcę mieć nic wspólnego.
Radziłbym się zastanowić nad sobą, bo w---------z się ludziom w życie, więc z całą stanowczością mogę stwierdzić, że większym rakiem dla społeczeństwa jesteś ty, a nie ja.
@ItsyBitsyPajonk: nie w--------m się nikomu w życie i nie narzucam norm społecznych, mówię tylko jak myśli zdrowy psychicznie człowiek który odczuwa pełne spektrum emocji a nie wykopowe edgy jednostki owiane mistycznym chłodem, uwypuklam patologie w Twoim obszarze w mózgu odpowiadającym za inteligencje emocjonalną i umiejętność współczucia ale na tle wykopu to niczym się nie różnisz bo tutaj obowiązuje ruch lewo-półkulowy.
@Springfield: I rozumiem, że to ty jesteś panem i władcą tego co znaczy być "zdrowym psychicznie"? Wiesz w co mnie możesz misiaczku pocałować? W #czarnolisto
@Springfield: Cholera! Przepraszam trupa, że moje problemy są ważniejsze od niego problemów xD Ten człowiek do niczego już się nie przyda, moje bycie, albo niebycie w miejscu X przyda się firmie i jednocześnie mi. Polecam poczytać Cnotę Egoizmu jak już tak polecasz książki. Co mnie obchodzi to czy osoba, której nawet nie znałem i nie poznałem nie żyje?
Tak z ciekawości, codziennie rano wstajesz i płaczesz ile ludzi umarło tej
Co najlepsze, pociąg który w niego przywalił czekał chyba 5 godzin, więc i tak byłem w lepszej pozycji ¯\_(ツ)_/¯ Wyobraź sobie, że jedziesz na ważne spotkanie i będziesz mieć jeszcze 3-4 godziny zapasu. A ch*ja. Przez jednego samobójce ktoś może nie domknąć deala, albo po prostu może być wyj3bany
Incelu jak śmiesz się rzucać pod mój pociąg, teraz przez ciebie spóźnię się do pracy.
Komentarz usunięty przez autora
Radziłbym się zastanowić nad sobą, bo w---------z się ludziom w życie, więc z całą stanowczością mogę stwierdzić, że większym rakiem dla społeczeństwa jesteś ty, a nie ja.
Polecam poczytać Cnotę Egoizmu jak już tak polecasz książki. Co mnie obchodzi to czy osoba, której nawet nie znałem i nie poznałem nie żyje?
Tak z ciekawości, codziennie rano wstajesz i płaczesz ile ludzi umarło tej