Wpis z mikrobloga

A widzisz, to blad. Mali chlopcy powinni wyplakiwac sie w spodnice swojej mamusi.

@bst: przynajmniej mali chłopcy mają szacunek do rodziców i nikomu nie wjeżdżają na rodzinę jak ostatnie internetowe p---y ;-)

Bez odbioru.
  • Odpowiedz
@Wezwoguleicstont: to wszystko co napisalem bylo rozwinieciem “zalisz sie czy chwalisz”. Piszac ten post pokazales wszystkie najgorsze cechy, narzekanie na rzeczy nad ktorymi sam sprawujesz kontrole. Narzekasz na siebie samego chwalac sie tym jak nie ogarniasz swojego zycia.
Mamy Ci bic brawo? Badz dorosly i sie ogarnij, jak nie dajesz rady to odpusc albo zacisnij zeby i idz dalej myslac o tym co poprawic.
  • Odpowiedz
@bst: Po pierwsze robaczku, nigdzie nie narzekam więc nie wmawiaj mi czegoś czego nie robię. Jak nie umiesz tego ogarnąć, to się nie wypowiadaj. Gdybym miał narzekać na to co robię, to szybko bym przestał to robić, tumanie. Później do pisałem w jakim celu był ten wpis. Naucz się czytać, proszę. Tak czy inaczej nie odpowiadaj już swoimi durnymi wysrywami, bo każdy Twój post w--------e w eter skoro nie kumasz
  • Odpowiedz
@Wezwoguleicstont: W ramach retrospekcji spojrz na swoje posty na wykopie, jest tam mnostwo narzekan, na prace, w tym watku na to jaki jestes zmeczony.
Zastanow sie nad soba, jeczac i narzekajac jak to Ci ciezko, nawet jak wymienisz jak wiele rzeczy masz na glowie , nie pokazujesz jaki to jestes super. Tylko wrecz przeciwnie.
I zdradze Ci sekret. Kobiety nie lubia narzekajacych facetow.
  • Odpowiedz
@bst: Dobra, nie będę usuwać komentarza, bo napisałeś go w normalny sposób. Owszem, na wykopie jest dużo narzekań z mojej strony przy różnych wpisach, ale to jest pod publiczkę i na pół-serio. Przecież nie będę pisać poważnych wpisów na tym portalu, bo 70% ludzi tutaj, to durne dzieciaki które nie wiedzą nic o życiu patrząc na mikroblog. Wole dodać głupi wpis i sobie czasem coś głupiego p---------ć z oskarkami niż
  • Odpowiedz
@Wezwoguleicstont praca (mam daleko do pracy bo 1h -1h20mi w jedną stronę), crossfit, lekcje angielskiego, do tego w domu uczę się jeszcze dodatkowo uczę się nowych rzeczy potrzebnych mi w przyszłości a przynajmniej mam taką nadzieję. Nie tylko ty tak masz :D
  • Odpowiedz