Aktywne Wpisy
salanderek +135
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
źródło: shopping
Pobierz
WenerowaAngela +483
źródło: temp_file3347759745930012809
Pobierz

Taka nasza natura.¯\_(ツ)_/¯
@Wezwoguleicstont: no jak rwiesz ze 140 na klatę to na pewno jesteś #!$%@? (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@Beeercik: jak nie wiesz co mam na myśli, to weź #!$%@? zamilcz. Nie mówię, że nikt nie jest przemęczony jak ja, nie robię z siebie męczennika, tylko byłem tak zmęczony, że
@bst: przynajmniej mali chłopcy mają szacunek do rodziców i nikomu nie wjeżdżają na rodzinę jak ostatnie internetowe #!$%@? ;-)
Bez odbioru.
Mamy Ci bic brawo? Badz dorosly i sie ogarnij, jak nie dajesz rady to odpusc albo zacisnij zeby i idz dalej myslac o tym co poprawic.
Zastanow sie nad soba, jeczac i narzekajac jak to Ci ciezko, nawet jak wymienisz jak wiele rzeczy masz na glowie , nie pokazujesz jaki to jestes super. Tylko wrecz przeciwnie.
I zdradze Ci sekret. Kobiety nie lubia narzekajacych facetow.
@euklides: weź, bo mnie na wymioty bierze