Wpis z mikrobloga

@nowekontonowaja nie są głupi, ale są odpychający dla kobiet. Kobiety nie chcą żeby mężczyźni się przed nimi otwierali, kobiety chcą tylko mówić że tego chcą. Do tego stopnia że nawet będą robić to publicznie, do wielu mężczyzn a nie do akurat swojego mężczyzny.
  • Odpowiedz
@calinowski: niestety myślę że to prawda, dlatego zaplakuje się do kochanek by zachować związek, krótko mówiac brak zrozumienia i akceptacji zmusza mężczyznę do zejścia do podziemia emocjonalnego
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nowekontonowaja a potem lqment: mamy kryzys męskości! hurr durr gdzie som prawdziwi mężczyźni bo kobiety mogą być jakie chcą, ale faceci zgodnie ze stereotypem *jak kiedyś*. No możesz płakać, ale lepiej tego nie rób przy mnie bo przy facecie chcę się czuć bezpieczna ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡
  • Odpowiedz
@nowekontonowaja: a teraz wyobraź sobie że wybucha jakiś katalikzm i twój facet panikuje i płacze zamiast działać.
już widze jaka jesteś wyrozumiała w takiej sytuacji :D no ale w internecie można udawać kogo się chce
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 21
@calinowski: To że raz się popłakał, nie znaczy że jest p---ą. Nie raz w sytuacji gdzie trzeba było zachować zimną krew, to to zrobił. Poza tym nawet podczas kataklizmu największych twardzieli spotyka załamanie. Życie to nie film a ludzka psychika jest wystarczająco krucha. Nadal uważam, że okazywanie emocji przez mężczyzn nie czyni ich p-----i ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz