Aktywne Wpisy

jatutylkopacze +176
Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
źródło: 2025-10-18 15.51.02
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

źródło: comment_16710740989uIqohQiwGNvDxftOyLAnd.jpg
Pobierz@calinowski: nie
potem mamy takich stereotypowych mężczyzn którzy są jednocześnie spierdoxami i jak jakimś cudem zdobędą partnerkę to najchętniej by ją na potężnym łańcuchu trzymali, bo co jak się zerwie... xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@nowekontonowaja Co to za różnica, to już niemożna być se p---ą?
@jarzabek *dyskusje z osobami nie patrzącymi na świat przez wykopowe różowe okulary
kasiuuuu wróć
Jednocześnie nie przeszkadza jej w tym wszystkim aby swoją tradycyjność uprawiać po łebkach czy zwyczajnie nie być szonem, nie chodzi non stop po klubach, raz na tydzień gotuje więc
@jarzabek Nie zamierzam, jeszcze by się przypadkowo poziom portalu podniósł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co
@little_muffin: Kazdy facet, ale juz z nimi nie jestem… xD