nowekontonowaja
Reminder
227
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
calinowski
@unitr-A: spróbuj zapłakać do różowej . Może i będzie ci wmawiać że jest to ok ale podświadomie będzie cię miała za przegrywa
309
WhiskyRomeo
@nowekontonowaja: pamiętajcie dziewczyny, nie musicie się malować. To ok wychodzić do ludzi bez makijażu. Przed nikim nie musicie udawać że jest się ładną. - tak samo głupia rada.
211
l.....n
l.....n
@calinowski: kazdy moj facet plakal przy mnie i to normalne. Prawdziwe przegrywy to pisza takie toksyczne teksty jak ten twoj. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
55
nowekontonowaja
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
50
Mirkosoft
@nowekontonowaja nie są głupi, ale są odpychający dla kobiet. Kobiety nie chcą żeby mężczyźni się przed nimi otwierali, kobiety chcą tylko mówić że tego chcą. Do tego stopnia że nawet będą robić to publicznie, do wielu mężczyzn a nie do akurat swojego mężczyzny.
47
S.....z
S.....z
@little_muffin: no bo ty jesteś wyjątkowa. Jak wy wszystkie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
29
nowekontonowaja
@calinowski: To że raz się popłakał, nie znaczy że jest p---ą. Nie raz w sytuacji gdzie trzeba było zachować zimną krew, to to zrobił. Poza tym nawet podczas kataklizmu największych twardzieli spotyka załamanie. Życie to nie film a ludzka psychika jest wystarczająco krucha. Nadal uważam, że okazywanie emocji przez mężczyzn nie czyni ich p-----i ¯_(ツ)_/¯
21
gzymspiwniczny
@nowekontonowaja a potem lqment: mamy kryzys męskości! hurr durr gdzie som prawdziwi mężczyźni bo kobiety mogą być jakie chcą, ale faceci zgodnie ze stereotypem *jak kiedyś*. No możesz płakać, ale lepiej tego nie rób przy mnie bo przy facecie chcę się czuć bezpieczna ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡
20
niochland
jak czytam komentarze to mogę tylko współczuć spierdoxo-przegrywom, którzy wiążą się z kobietami, które ich zrównują z gównem za to że okazują emocje xDDD

potem mamy takich stereotypowych mężczyzn którzy są jednocześnie spierdoxami i jak jakimś cudem zdobędą partnerkę to najchętniej by ją na potężnym łańcuchu trzymali, bo co jak się zerwie... xD
19
nowekontonowaja
@WhiskyRomeo: Dlaczego uważasz że to głupie? Płaczący mężczyźni według ciebie są głupi?
18
H.....k
@nowekontonowaja: jedno z największych kłamstw jakie można wmawiać ludziom
18
gzymspiwniczny
@xaliemorph nie no, opka akceptuje, że facet płacze, pod warunkiem, że stało się to tylko raz, a nie jakieś tutaj wracające traumy. Chłop powiedział co go boli i już od tamtej pory jest w 100% zdrowy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
18
xaliemorph
@nowekontonowaja: Kobiety gardzą facetami którzy mają chwilę słabości.
17
gzymspiwniczny
@Jerry664 facet może byc p---ą, ale nie ten z którym jest opka - ten ma byc męski, czyli waleczny, stabilny, zapewniający bezpieczeństwo, nooo typowy facet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
14
l.....n
l.....n
@Mirkosoft: bzdury kolejnego toksyka wykopowego.
13
j.....k
@nowekontonowaja: podziwiam, że chce Ci się tracić czas i nerwy na dyskusje z tymi skamielinami.
10
l.....n
l.....n
@WhiskyRomeo: czemu glupia? Ja sie nie maluje i zyje.
9
calinowski
@nowekontonowaja: a teraz wyobraź sobie że wybucha jakiś katalikzm i twój facet panikuje i płacze zamiast działać.
już widze jaka jesteś wyrozumiała w takiej sytuacji :D no ale w internecie można udawać kogo się chce
9
loczyn
@calinowski: kazdy moj facet plakal przy mnie i to normalne. Prawdziwe przegrywy to pisza takie toksyczne teksty jak ten twoj. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@little_muffin: Kazdy facet, ale juz z nimi nie jestem… xD
9
unitr-A
@nowekontonowaja: Ja ujmę to w ten sposób. Jak najbardziej jestem za…. Ale nie jak np. Gonciarz, płakać w kierunku publiczności tylko do bliskich, znajomych, przyjaciół, rodziny etc.
8