Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +89
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
tenebrarum +2
Wiecie że łykacie fejury na kilometr? Tak samo jako o ćwiczeniach wojska, i innych. @Keriks_ wrzucił fejura - posta przyciętego tak żeby wyglądało to tak jak widać w jego wpisie.
Screen bez przycięcia wygląda jak niżej i wydźwięk odpowiedzi jest zupełnie inny.
Ale zbiorowy incydent kałowy wyk0pki zaliczyły.
Komentarz usunięty przez autora
@wolskiowojnie: już pomijając całą resztę, strasznie łatwo cię striggerować. Nie oczekuj spokoju od trolli, jeśli karmisz ich jak tuczniki xD
Komentarz usunięty przez autora