Wpis z mikrobloga

@Serniczek_Szatana: weźcie się już przestańcie brandzlować do tych statystyk steama, tam ląduje każdy toster z biblioteki szkolnej na którym ktoś odpala CSa, laptopy które pamiętają kwaśniewskiego i inne liczydła do farmienia golda w runescape. Przeciętny PCtowiec ma RTXy serii 2000 i 3000, a ty dalej się oszukuj jakie te konsole są potężne xD
  • Odpowiedz
Zgadnij co, ale większość graczy jednak używa steama. Zresztą pula użytkowników jest na tyle duża, że dobrze oddaje profil statystycznego gracza.

@Serniczek_Szatana: Tak, większość osób grających na komputerach ma konto na Steamie. Co oznacza, że ma je mnóstwo osób, które tną w gry MMO, RTSy, indyki, a o takim W3, czy CP2077 nawet nie pomyślą. Popularność GTX 1650 też nie wynika raczej z tego, że kupują tę kartę konkretni PC-towi
  • Odpowiedz
@Serniczek_Szatana: "Ale co to za pieprzenie?" - ja, za każdym razem kiedy słyszę o statystycznym 1060.

Teraz to nagle wojenki są bez sensu, ale z tego co widzę, i jedna i druga strona tylko czeka na dobrą okazję aby sobie d---------ć.
  • Odpowiedz
A teraz pytanie, dlaczego mając tv Full HD a nie 4K nie mam wyboru trybu Jakość w większej ilości klatek? Odpada mi HDR i wyższa rozdzielczość, mogli by więc zrobić tryb Jakości dla niższych rozdzielczości a nie tylko 4K. Tak czy gram na tv 4K czy full HD to tryb Jakość to zawsze 30fps z wysoką dozdzialka.
  • Odpowiedz