Aktywne Wpisy
zxc21 +16
Wytłumaczcie mi proszę jedną rzecz, bo taka mnie myśl naszła, że teraz #korposwiat ściąga pracowników do biur, że praca hybrydowa, zdalne odchodzą do lamusa. Firmy wydają sporo kasy na wynajem biur i w zasadzie po jakiego **uja tak robią, skoro można przyoszczędzić pracując zdalnie XD. Piszę z perspektywy #pracazdalna ignoranta, który był raz przez 2 lata w biurze przy podpisaniu umowy.
#pracait
#pracait
Squirell_ +129
Ale bym pospała pod taką, jak w domku letniskowym na Mazurach w jakimś 2004
Moja sytuacja wyglada tak że ponad 6 lat mieszkam w East Yorkshire dokładnie w Hull i te miasto mnie #!$%@? przez całokszałt i ludzi których tam poznałem (Scunthorpe i Grimsby takie same). Robotę jaka mam to 11f godzina więc dupy nie urywa ale w miarę spokojna i mi wystarcza tylko ze nudna.
W związku z tym chciałbym zapytać o jakieś propozycje najlepiej na zachodzie kraju daleko od tego miasta i Londynu gdzie będę mógł znaleźć na początek jakaś prosta robotę w fabryce czy magazynie aby mieć stale dochody i możliwość poznania okolicy zeby szukać dalej.
Po angielsku mówię i pisze bardzo dobrze i mam swój samochód.
Jakie miasta możecie polecić gdzie jest różnorodność w wyborze roboty oraz w miarę normalne ceny wynajmu pokoi lub mieszkań? Przy założeniu ze będę mieszkał sam.
#uk #emigracja #wielkabrytania #pracbaza
Co do Walkera to znałem trochę osób które tam robiły i większość to ćpuny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo dużo Polaków, co dla niektórych może być minusem ;) Ostatnio na magazynach dużo też Rumunow, co może być jeszcze większym minusem, ale oni głównie mieszkają w Coventry i dojeżdżają. W Coventry, tańszy najem niż w Rugby, ale
@Vito_Scaletta
https://youtu.be/HQ1YgaEVES4
Świetny reportaż o hullowisku.
Bez mobilności ciężko, miasteczka raczej emeryckie do spokojnego wypoczynku.
Osobiście planuję w przyszłym roku Szkocję, ale jeszcze zobaczę co NHS zaoferuje.