Aktywne Wpisy

WybuchowyCzajnik +142

Kielbasiarz +85
Zawsze mnie zastanawialo czy psiarzom nie przeszkadza to, ze taki pies po wsyraniu sie ma brudna dupe.
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem

@Portier-Harry_Portier: @MarianoaItaliano: @sorek: ktoś może miał styczność z miastem takim jak Coventry?
@FeyNiX: ja w państwowym planuję jak już, tak jak dotychczas albo edukacja czy NHS a tu jest taka sama zapłata w całym kraju czy to Birmingham, Manchester czy jakaś zabita dechami dziura :) Londyn ma tylko wyżej, ale też wewnątrz M25.
O kosztach życia się nie wypowiem, nie wynajmuję.
@adriano30: Ten Cheltenham mnie zainteresowało. Dużo tam roboty? Jak tam z kosztami życia?
Napisałbym Tobie, wpadaj do Goole, ale to tylko 30 min od Hull ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@konserwix: Dlatego pytam o propozycje ;)
Ja obecnie gnije 3,5 roku w jednej fabryce za 11f ale jeżdżę sobie wózkiem elektrycznym (nie FLT) na kontrakcie ale nudne trochę.
Coo? Ostatnio sprawdzałem i te 300k funtów trzrba mieć co mnie zaskoczyło. Serio tak tanio te domy? Daj jakiś link dla zobrazowania.
Dlatego tylu inwestorów tutaj jest.