Aktywne Wpisy
simsakPL +123
Mirki, moja rozowa w naszym mieszkaniu chce powiesic taka naklejke (zdjecie pogladowe zebyscie wiedzieli o co chodzi). Dla mnie to jest wies, żenada i rak w c--j XD. Powiedziala ze i tak powiesi jak bede w pracy, na co ja odpowiedzialem ze jak to zrobi to moze sie pakowac. Co mysliscie o takim gownie ? #zwiazki #architektura #wnetrza
#pracait #programowanie #programista15k #it #sztucznainteligencja
IT się zmieni. Szybko. Nie tylko ai, ale też chmura, bd, bi itd. Zmienią się wymagania, podejście, potrzeba bycia miłym itd. Czy Waszym zdaniem programiści robiący cokolwiek poza AI, mają tego świadomość? Moj piątkowy test u klienta. Pytałem o zmiany jakie nadchodzą, narzędzia, wpływ na rynek pracy itd. Wynik 0/5. Nikt nie wiedział nic.
IT się zmieni. Szybko. Nie tylko ai, ale też chmura, bd, bi itd. Zmienią się wymagania, podejście, potrzeba bycia miłym itd. Czy Waszym zdaniem programiści robiący cokolwiek poza AI, mają tego świadomość? Moj piątkowy test u klienta. Pytałem o zmiany jakie nadchodzą, narzędzia, wpływ na rynek pracy itd. Wynik 0/5. Nikt nie wiedział nic.
Czy Waszym zdaniem typowy dev, spoza AI, domyśla się katastrofy przed nami? Layoffach np 20% ludzi?
- Tak 17.6% (65)
- Nie 30.8% (114)
- Nie zależy mu, o 20 lat umiał jave i był Bogiem 37.6% (139)
- Jest przerażony 14.1% (52)
Uwielbiałem ją - naturalna bawełna, przyjemna w dotyku, a nie jakiś plastikowy szajs :D