Wpis z mikrobloga

Mirasy, Święta tuż tuż i wiele osób szuka pomysłu na prezent. Jednym z takich jest pistolet do masażu.

Zrobiłem lekkie rozeznanie po portalach, poczytałem wpisy i komentarze na Wykopie, popytałem znajomych i wyszło mi że najpopularniejszy model to:
- Alpha AMG-01
- Booster M2 Lightsaber
- jakiś inny chiński noname

Ceny wymienionych modeli to ok 250-300 zł.

Zwracam się z uprzejmą prośbą do posiadaczy takich sprzętów, o wyrażenie opinii na temat posiadanego modelu. Może ktoś miał okazję porównać te 2 modele i wypowie się który wg niego jest lepszy? Albo ktoś dorzuci jeszcze jakiś inny warty uwagi?

Czytając opinie w internecie najczęściej poruszane tematy to głośności urządzenia, praca urządzenia gdy jest mocniej dociskane oraz wskaźnik baterii i długość pracy urządzenia.

Gdybyście mogli wypowiedzieć się na te tematy oraz na temat ogólnych zalet i wad tych urządzeń to będę Wam bardzo wdzięczny w imieniu swoim jak i pewnie wielu innych Mirków ʕʔ

#masazer #masaz #pytanie #rehabilitacja #fizjoterapia #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #prezenty #prezent
matixrr - Mirasy, Święta tuż tuż i wiele osób szuka pomysłu na prezent. Jednym z taki...

źródło: comment_1670788183YcUjjcKYC9lkfup29PoUj7.jpg

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Pozwolę sobie zawołać Mirków którzy wypowiadali się we wpisach o masażerach: @Adicts @Asnys @Falcinho @Fixusa @ghostrider @harpalman @Kasahara @krolowamonika @lukaszbsk @Marczeslaw @nalej_mi_zupy @nick230 @Piks0n @Poemat @stateknaniebie @uefaman @Wardegas @wyinwidualizowany oraz jeszcze @Poemat

Mam nadzieję że się nie obrazicie i dorzucicie coś od siebie do wpisu lub znajdziecie tu dla siebie potrzebne informacje ʕ
  • Odpowiedz
@matixrr: M2 - dociskalem na maksa i nie moglem #!$%@? zgasic. Nie mialem porownania z innymi ale nie powiedzialbym ze jest glosny. Normalnie w cichym mieszkaniu kolo polnocy odpalam i nie mam poczucia ze budze sasiadow. Co innego odglosy osoby masowanehc : ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@matixrr mam tego alpha i jest dobry, ciężko go rozładować. Ma wiele końcówek wymiennych i 30 trybów prędkośc, kupiłem za 279zl na allegro I nie żałuję
  • Odpowiedz
M2 i Lightsaber to chyba dwa różne modele, co nie?

@Potezny_Odyniec: tak, chyba tak, chyba źle do Excela wpisałem ( ͡º ͜ʖ͡º) Lightsaber to chyba wyższa wersja, a M2 to ta popularniejsza.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@matixrr: alpha na początku fajny, duża moc ale niestety z tygodnia na tydzień zaczyna coraz głośniej pracować tak jakby coś w środku się obluzowało. Drugi egzemplarz miał tą samą wadę i to w mojej ocenie dyskwalifikuje ten model. Pozbyłem się go.
  • Odpowiedz
@matixrr: Ja zakupiłem boostera na aliexpress w dobrej cenie. Jeśli chodzi o moc urządzenia to jest dla mnie wystarczająca chociaż nie miałem porównania do innego. Jest dość głośny lecz tak jak mówiłem nie mam porównania więc może te urządzenia tak mają. Zastanawiałem się nad XIAOMI YUNMAI lecz szkoda mi było aż tyle kasy. Musiałbyś pooglądać recenzje na internecie. :)
  • Odpowiedz