Aktywne Wpisy
yourgrandma +46
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Movet +216
Mam wrażenie, że większość osób nie czai o co chodzi z tym położeniem tego filmu stonodze przez #stanowski #kanalzero
Nie chodzi o to, że stano jest propisowy czy nie
Chodzi o to, że Stonoga, z zerową wiarygodnością, wrzuca fejka, który jest łatwy do zweryfikowania, i nikt tego nie weryfikuje z tych wielkich DZIENNIKARZY, POLITYKÓW, AKTYWISTÓW.
Poza tym, ten temat, czy stano jest propisowy czy nie to gówno każdego
Nie chodzi o to, że stano jest propisowy czy nie
Chodzi o to, że Stonoga, z zerową wiarygodnością, wrzuca fejka, który jest łatwy do zweryfikowania, i nikt tego nie weryfikuje z tych wielkich DZIENNIKARZY, POLITYKÓW, AKTYWISTÓW.
Poza tym, ten temat, czy stano jest propisowy czy nie to gówno każdego
Zrobiłem lekkie rozeznanie po portalach, poczytałem wpisy i komentarze na Wykopie, popytałem znajomych i wyszło mi że najpopularniejszy model to:
- Alpha AMG-01
- Booster M2 Lightsaber
- jakiś inny chiński noname
Ceny wymienionych modeli to ok 250-300 zł.
Zwracam się z uprzejmą prośbą do posiadaczy takich sprzętów, o wyrażenie opinii na temat posiadanego modelu. Może ktoś miał okazję porównać te 2 modele i wypowie się który wg niego jest lepszy? Albo ktoś dorzuci jeszcze jakiś inny warty uwagi?
Czytając opinie w internecie najczęściej poruszane tematy to głośności urządzenia, praca urządzenia gdy jest mocniej dociskane oraz wskaźnik baterii i długość pracy urządzenia.
Gdybyście mogli wypowiedzieć się na te tematy oraz na temat ogólnych zalet i wad tych urządzeń to będę Wam bardzo wdzięczny w imieniu swoim jak i pewnie wielu innych Mirków ʕ•ᴥ•ʔ
#masazer #masaz #pytanie #rehabilitacja #fizjoterapia #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #prezenty #prezent
Mam nadzieję że się nie obrazicie i dorzucicie coś od siebie do wpisu lub znajdziecie tu dla siebie potrzebne informacje ʕ
@matixrr: Theragun Pro ;)
@Poemat: dzięki za propozycję, ale cena chyba trochę za wysoka ( ͡° ʖ̯
@Asnys: mocno rozmasowuje Tobie mięsnie? Da radę siebie samego mocno rozmasować, nawet plecy?
@Potezny_Odyniec: tak, chyba tak, chyba źle do Excela wpisałem ( ͡º ͜ʖ͡º) Lightsaber to chyba wyższa wersja, a M2 to ta popularniejsza.
https://m.pl.aliexpress.com/i/4001198419327.html