@yung_lean skąd wiesz że nie było świńskiego łba :)
najpierw się robi wywar na mięsie, ja zawsze dodaję dodatkowo jakieś kości wędzone lub żeberka, potem, kolejno wyjmujesz mięso i dopiero wrzucasz groch, kiełbaskę i tym podobne... Także to co tu widzisz to już jest gotowa zupa praktycznie, choć ja najpierw rozgotowuję groch w oddzielnym garnku i dopiero dodaje
źródło: comment_1670657148STCmMzv8vvDCPk7nnETGrR.jpg
Pobierzźródło: comment_1670658905lUWGvCoyR4cfWOh8iDJbM4.jpg
Pobierznajpierw się robi wywar na mięsie, ja zawsze dodaję dodatkowo jakieś kości wędzone lub żeberka, potem, kolejno wyjmujesz mięso i dopiero wrzucasz groch, kiełbaskę i tym podobne... Także to co tu widzisz to już jest gotowa zupa praktycznie, choć ja najpierw rozgotowuję groch w oddzielnym garnku i dopiero dodaje
źródło: comment_1670662663iBrewH7gFedYnV5qMvTGXV.jpg
PobierzGdzie zglosic sie po odbior grochowki?
@radoskor3: ale jak to wyjmujesz? ლ(ಠ_ಠ ლ)
Komentarz usunięty przez autora