Aktywne Wpisy
wykop +213
Nowy dzień, nowy ja (ง •̀_•́)ง #wykopchangelog
Nocne Marki zapewne ucieszy informacja o zmianach w trybie nocnym, które zgodnie z Waszymi sugestiami wprowadziliśmy. Swój kolor - między innymi - zmieniła górna belka serwisu (z niebieskiej na szarą), pojawiło się też kilka innych kosmetycznych zmian, które nam zgłaszaliście
Jeśli nie wiecie jak zmienić tryb, śpieszymy poinformować, że możliwość przełączenia się pomiędzy trybami nocny/dzienny - dla zwiększenia Waszej
Nocne Marki zapewne ucieszy informacja o zmianach w trybie nocnym, które zgodnie z Waszymi sugestiami wprowadziliśmy. Swój kolor - między innymi - zmieniła górna belka serwisu (z niebieskiej na szarą), pojawiło się też kilka innych kosmetycznych zmian, które nam zgłaszaliście
Jeśli nie wiecie jak zmienić tryb, śpieszymy poinformować, że możliwość przełączenia się pomiędzy trybami nocny/dzienny - dla zwiększenia Waszej
tentin_quarantino +150
Ale się porobiło, Wykop prawie jak #wykopthebeststyle ( ͡º ͜ʖ͡º)
Uprzedzając pytania: nie mam z tym nic wspólnego, poza domniemaniem, że mój styl stanowił w jakimś stopniu inspirację
#wykop #nowywykop #wykop20
Uprzedzając pytania: nie mam z tym nic wspólnego, poza domniemaniem, że mój styl stanowił w jakimś stopniu inspirację
#wykop #nowywykop #wykop20
Sąd złamał prawo, nie przyznano mi nawet adwokata z urzędu, choć czterokrotnie składałem wniosek - dwukrotnie w październiku, później w grudniu i jeszcze raz w styczniu. Skoro sąd złamał prawo i nie uznawał moich wniosków - to nawiązałem współpracę ze znanym adwokatem (znany m.in. z telewizji) i w styczniu złożyłem wniosek do sądu informujący o akceptacji adwokata z wyboru. Też odrzucony. No to cóż - skoro sąd jest stronniczy i łamie prawo to będę sądził się dalej. Na załączonym przykładzie widać, że w Polsce nie ma wymiaru sprawiedliwości tylko są sądy stalinowskie i moskiewskie. Przykre.
#oswiadczenie
w tej chwili obrażasz wszystkich skazanych przez stalinowski reżim
@Axelio: telewizja kłamie
Źródło: Kodeks karny wykonawczy
@Axelio: Z kim, Markiem z "Prawa Agaty"? xD
@Axelio: ja #!$%@?... Czemu za tym trzecim czy czwartym razem po prostu nie poszedłeś do Biura Podawczego tego sądu, żeby mieć pieczątkę z potwierdzeniem dołączenia wniosku do akt sprawy?!
Widać przydarzył Ci się niezwykły zbieg okoliczności, bo o ustawieniu wyroku pod publikę nie śmiałbym nawet myśleć.
@matthew: Ale jakie? Przecież Sąd wezwałby do ich uzupełnienia. Wystarczy, żeby podał swój adres, napisał "CHCĘ OBROŃCĘ Z URZĘDU" i Sąd musiałbym się tym zająć. Nawet bez podania sygnatury.
#fail #prawo
@Luka_Wars: Sąd wg tego co pisał Axelio w ogóle nie rozpatrywał jego wniosku.
Jeśli wniosek odrzucił to chyba go rozpoznał, prawda (no chyba, że wnioskodawca nie potrafił poprawnie złożyć wniosku)? :) Axelio kłamczuch.
Tak jak w sprawie napisał @matthew:
Ta wypowiedź powinna kończyć temat.
@DOgi: Może się nie przedstawił i nie podał adresu
@Luka_Wars: Nie podali tego w piśmie. Nie przyznali też wniosku o adwokata prywatnego. Wam to trzeba 10 razy pisać aż zrozumiecie.
a później
@Axelio: to w końcu odrzucili czy nie odrzucili? zdecyduj się.