Aktywne Wpisy

RaszuVanTraszu +12
Rozwala mnie najbardziej to że w PO wszyscy mają zbiorową amnezję. Wypowiadają się i obiecują jakby byli nową partią, tymczasem rządzili przez dwie kadencje, gówno zrobili, a na koniec stracili mandat społeczny na korzyść PiSu. I to jest dzisiejsza opozycja która chce rządzić tym krajem. Druga rzecz która mnie rozwala to że obecni 30-latkowie pamiętają #!$%@? lat 2007-2015 i zdarzają się tacy którzy będą głosować na Tuska i spółkę.
#wybory
#wybory

Uprzedzając pytania: nie mam z tym nic wspólnego, poza domniemaniem, że mój styl stanowił w jakimś stopniu inspirację
#wykop #nowywykop #wykop20
@tentin_quarantino: Ale jak to nie, kiedyś pamiętam na początku jakoś przy wersji 1.0 napisali że są z Tobą w kontakcie :D
@tentin_quarantino: Zdecydowanie. Nawet po zmianach, ten layout dalej jest strasznie rozwleczony oraz posiada parę problemów jak np. białe linki. Nie mam pojęcia czemu im to zajęło tyle czasu, a i tak zrobili gorzej niż istniejący dodatek.
Bez urazy, ale inspirację dla nich, tak samo jak dla Ciebie, stanowiła stara kolorystyka wykopu, sam na szybko bardzo podobnego CSSa wymodziłem bazując na starych kolorach ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Chłopie te zmiany to jest kilka linijek podmiany kolorów w CSS, plus jakieś paddingi/marginy(odstępy między elementami), gdzie już to się nie zbiega z arkuszem styli OPa. Z całym szacunkiem dla OPa, ale to on koła nie wynalazł tutaj, i sam kolorów nie dobrał, tylko wziął te ze starej wersji. Mało tutaj było jego twórczej pracy, a więcej