Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +330
bibi__ +131
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Jak się czuje taka uprzywilejowana osoba? Czujecie się z tego powodu lepsze od mężczyzn?
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #dyskryminacjamezczyzn
Komentarz usunięty przez autora
@Ca_millo: przede wszystkim nikt nie zmusza kobiet do rodzenia dzieci ustawą, pod karą 8 lat pozbawienia wolności ( ͡º ͜ʖ͡º)
Rozśmieszyłeś mnie bo ja napisałam że przegrywy nie mają małych tylko pustkę, czarną dziurę (jak kobiety), a ty się obrażasz xD
W ten oto sposób zdradziłeś wielkość swojego prącia co mnie na serio nie interesuje i nie chce o tym pisać.
Grunt to zrozumienie czytanego tekstu, oh ci
@Reretos: mają to w p-----e, dopóki ich własna d--a nie zaboli to będą miały w to w------e, nie to co cucki co wychodziły na antyaborcyjne protesty by wspierać kobiety ( ͡° ͜
@arinkao: ale ja nawet nie wiem o czym ty piszesz, nie zrozumiałem, zadałem pytanie a ty piszesz o czym innym z czapy.
Zresztą dlaczego jak kobiety? Ja napisałem że państwo uważa że kobiety są gorsze, skoro daje im dodatkowe punkty podczas rekrutacji, nie pisałem o tym co ja myślę.
@choochoomotherfucker: a która kobieta miałaby płakać po "koledze", który poszedł do wojska? No chyba, że ten kolega ją bolcuje :D