Wpis z mikrobloga

@absoladoo: Jak byś chciał wiedzieć przed przekroczniem 50k km nie czuć różnicy a cena może być o 1/4 niższa, albo za różnice można kupić nowy fotel kierowcy jak cię to tak bardzo boli XD jak nie kupujesz auta za milion plus w full wersji to nowe auta sensu nie mają zupełnie

@Lordon: Powodzenia w kupnie. Ja mam służbowe Clio IV i zgodnie z zaleceniami leasingodawcy mam wymieniać olej co 30tys
po wielkich walkach z teściem, wraz z różowym i teściową przemówiliśmy mu do rozumu, że każde nowe auto z salonu będzie lepsze niż jakiś gruz

Napalił się na jakiegoś Mercedesa W211 3.2 V6 bo UWAGA

SILNIK NIEZNISZCZALNY DOBRZE ZNOSI GAZ !!!

Tak mój teść ma dziwny fetysz z instalacją gazową pomimo że robi rocznie zawrotne 5k km ...

Chyba z miesiąc mu tłumaczyliśmy, że będzie tylko pakował w to pieniądze

Pojechali wreszcie
@Jade: Normalne fajne autko, spoko że automat i na pewno Ci posłuży dużo lepiej niż wypierdziana klasa premium. Tylko ja jednej rzeczy nie rozumiem. Dlaczego tacy producenci jak toyota czy właśnie renault dalej ładują te paskudne tablety na samym środku? Chodzi mi o wielkość ramek, grubość i te tandetne przyciski pod ekranem :/ Wygląda to jak pierwsze tablety manta z bierdonki. Nie chce mi się wierzyć, że to kwestia technologii -
M.....g - @Jade: Normalne fajne autko, spoko że automat i na pewno Ci posłuży dużo le...

źródło: comment_1669634677WiS0sbiLUgCKspSgMUF0RH.jpg

Pobierz
@Mithrindil: przecież nie za darmo, ale możesz odliczać vat od raty i 75% kosztów eksploatacyjnych. Czy to jest mało? A jak jeszcze masz leasingodawce, który na fakturze wyszczególnia tylko jedna pozycje, a masz uslugi dodatkowe to te 75% nie obowiazuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@czyznaszmnie: Zadałeś pytanie w sumie całkiem racjonalne i logiczne, a jednak chyba wywołałeś u wielu wykopków ból dupy. Kilku tam ujawniło pryz okazji swój "wyrafinowany" system wartości, czyli postrzeganie świata przez pryzmat "biedak" i "nie biedak". Jak dotąd tylko jeden odpowiedział używając konkretnego i racjonalnego argumentu, czyli większa gwarancja bezpieczeństwa.
@Mohg: A do tego nie możesz na nich oglądać filmów i youtube czy przeglądać maili pomimo podpięcia telefonu... Nawet przewijać w Spotify za długo nie możesz, bo po chwili ekran się blokuje dla bezpieczeństwa i musisz odczekać chwilę xD Niech już lepiej montują uchwyty do telefonu, jak miałem w poprzednim modelu. Ekran był prawie w tym samym miejscu, ale była o wiele lepsza funkcjonalność...
Ramboobambo - @Mohg: A do tego nie możesz na nich oglądać filmów i youtube czy przegl...

źródło: comment_1669635149CFNXiCVvPcVSW75KPkTpf1.jpg

Pobierz
@Mohg: Czasami jak stoisz w korku czy na światłach to wygodnie jest sprawdzić, kto coś napisał, a na yt masz sporo audiobooków i innych ciekawych rzeczy do słuchania bez patrzenia w ekran. Tutaj nawet Yanosik się nie wyświetla nad mapami w trybie nawigacji :/