Aktywne Wpisy

DrJudym +139

mirko_anonim +27
✨️ Jak radzić sobie z wyzwiskami w rodzinie? Ⓘ
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

Uszanowanko, podłaczam znajomemu internet, ten zakupił router tp-linka 8950nd, ten z kolei ma wejście rj11 (telefoniczne), natomiast znajomy ma internet z kabla zakończonym rj45. Przeczytałem że nie da się skonfigurować żadnego portu LAN jako WAN (chyba że macie inne opinie), mam pytanie - czy istnieje przejściówka rj45 --> rj11 i czy zadziałałby w tym przypadku?
źródło: comment_Zdxo8Ugj2zR3d4oBzRYmY5cylxRJ8eEB.jpg
PobierzA tak swoją drogą, jeśli się wiesz tego, że nie ma przejściówek itp, to się do tego nie zabieraj.
Komentarz usunięty przez autora
Dziwne teorie zaczynacie tu wysuwać ;)
@wsadzamparowkedorogali: jeśli uważasz że nie masz nic mądrego do powiedzenia, to nie zabieraj głosu. Czemu coraz więcej widzę takich głupawych komentarzy? Kiedyś ludzie na wykopie byli bardziej pomocni (ofc są dalej, ale zauważam napływ tzw. mentalnych gimbów)