Aktywne Wpisy

Paladyn_28 +341
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Rzecz w tym ze nie moga byc wszedzie. Nie ma i raczej nie bedzie ich tyle, by kazda druzyne piechoty na kilkusetkilometrowej linii, mogly zabezpieczac.
No i takak obrone plot mozna zniszczyc bardziej zaawansowanymi pociskami rakietowymi czy zwyczjkanie z dziala/czolgu i wowczas do akcji wejda te male drony.
@zafrasowany: To drony zyskały samoświadomość? (ꖘ‸ꖘ)
1. Są sobie drony
2. powstaje system antydronowy
3. jeszcze więcej dronów
4. jeszcze więcej systemów antydronowych
5. jeszcze więcej ale tanich dronów
@zafrasowany: znaczy sie zdolna wyniuchać drona tak bardzo że ja p------e
@letzo: Oczywiście, zabawa trwa od kiedy człowiek z-----ł po raz pierwszy drugiego kamieniem a następny który do niego podszedł owinął sobie łeb skórą mamuta na wszelki wypadek więc czwarty potrzebował dzidy. Też pewnie ogłoszono koniec walenia ludzi w łeb ciężkimi przedmiotami ale jak widać często dają radę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Myślę że pójdzie to w stronę dronów myśliwców, podobnie jak w normalnym lotnictwie.
@Lucider5: Gepard to czołg z zamontowanym aktywnym radem krzyczącym TU JESTEM! Jak nie masz panowania w powietrzu to radary są pierwszym co zostaje zniszczone przez lotnictwo i rakiety wroga. ¯\_(ツ)_/¯
@Lucider5: Wątpię, muszą powstać tanie wyrzutnie tanich pocisków krótkiego zasięgu w liczbie dziesiątków tysięcy. Coś mniejszego i tańszego od pioruna, ale jako że teraz pracuje nad tym nie jeden tęgi łeb, to pewnie wymyślą coś prostszego i skuteczniejszego. Taka specjalna amunicja pewnie będzie jednym z elementów systemu zwalczania dronów. Lub też