Aktywne Wpisy
Iudex +857
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
stefan_pmp +659
Jakiś śmieć śmie śmieć pytania do Jaśnie Wielmożnego Przedsiębiorcy łaskawie zatrudniającego i łaski wszelakie dającemu
#pracbaza
#pracbaza
U mnie były listwy skręcane do ściany odkręcalo się puszczałem co chcialen przez cały pokój i spokój.
Na nowym mieszkaniu mam listwy akrylem przyklejone. Mam puścić kable a potem je kleić ? Wtf strasznie nie praktyczne..
A Wy jak sobie radzicie z prowadzeniem kabli na nowych mieszkaniach ?
#pytanie #mieszkanie #budownictwo
@marrbacca: Polecam doczytać pierwszy post ( ͡º ͜ʖ͡º) Można np. wprowadzić się do nowego mieszkania z rynku wtórnego, ale może się zmienić koncepcja ¯\_(ツ)_/¯
@Qullion: to ja jednak wolę puścić listwą xD
Ale i tak było kilka sensownych odpowiedzi powiedzmy na temat. Więc lepiej jak zwykle :D
Klimę jak zechcesz zrobić to w listwie wygląda paskudnie i lepiej wykuć.
że co? wtf
Niby
Wszystko zależy od mieszkania i rozplanowania. Osobiście albo kuję bruzdę i zalepiam albo robię tak by nic nie robić. W całym mieszkaniu mam ściany 24 cm, a od sąsiadów 12 cm - styropian - 12 cm, jest w czym kuć.
Komentarz usunięty przez moderatora
@marrbacca: a potem HDMI 2.0 robi się stare bo wchodzi HDMI 2.1 i kujesz ściany w salonie? Wymyśliłeś kompletnie niepraktyczny pomysł, na który mógłby wpaść tylko ktoś kto sam nie robi nic koło domu, kupił telewizor w mediamarkcie, "inżynier" zainstalował mu tvn i siedzi i ogląda telewizję
@niebadzogrem: ja mam w peszlach pod podłogą. Przy
@mentari: te są brzydkie w c--j