Aktywne Wpisy
fiolkins +590
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
arsamakov +89
chwalenie się trzeźwością bo kiedyś się nie potrafiło z umiarem wypić i jeszcze próby umoralniania innych, to jakaś wyższa metafizyka. wam to ten a-----l chyba wypłukał szare komórki #alkoholizm

U mnie były listwy skręcane do ściany odkręcalo się puszczałem co chcialen przez cały pokój i spokój.
Na nowym mieszkaniu mam listwy akrylem przyklejone. Mam puścić kable a potem je kleić ? Wtf strasznie nie praktyczne..
A Wy jak sobie radzicie z prowadzeniem kabli na nowych mieszkaniach ?
#pytanie #mieszkanie #budownictwo
źródło: comment_16689295848hhRVlDgMJDNBzSM2iXPJc.jpg
Pobierz@niebadzogrem: szybciej zmienię mieszkanie niż rozstawienie mebli :)
@LifeReboot: HDMI potrzebujesz puścić w scenie tylko do rzutnika.Tam nie będziesz potrzebował HDMI 2.1 przez najbliższa dekadę.
Jest jedną część która jest doklejona do ściany ale ona jest tylko uchwytem na tą zewnętrzna biała część. Czyli mniej praktyczne. Fajna jest jak na obrazku od góry że ta doscienna wystaje u góry i ja się akryluje a tylko środek się odpina. U mnie prawie całą się zdejmuje a zostaje doklejona tylko ta w środku. Czyli bez akrylowania przy zdawaniu mieszkania się nie obejdzie
źródło: comment_1668938841yB1TbXmr0yoIs9Q1TV9v4H.jpg
Pobierzźródło: comment_1668939375vIjQ4P5DXnk9ease4QI2jb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@marrbacca: a później jak chcesz meble przestawić to kujesz ściany i robisz remont ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Niebadzkotem: już trochę oderwałem xd zobscze jak będzie wyglądać bez akrylu xd
Także raczej w tej listwie puszczę.
Akrylem to pareh roboty by te 3 ściany przeciągnąć.
@jurii
źródło: comment_1668942344e0uV7geJsPKCsoCMsE857j.jpg
PobierzMasz na dole pytania, polecam przeczytać.
Jak w nowych domach puszcza się przewody np od głośników, HDMI, internetu itd ?
A Wy jak sobie radzicie z prowadzeniem kabli na nowych mieszkaniach ?
W nowych domach puszcza się kable w peszlach, a w peszlu zostawia się drut/linkę żeby w razie potrzeby przeciągnąć sobie nowy kabel, ale ty nic nowego nie wymyślisz jeżeli nie wiesz jak jest pociągnięta instalacja.
@niebadzogrem: polska jezyk trudna